Connect with us

technokrata

Ingyenesen kipróbálható a T-Mobile budapesti 3G hálózata!

Kütyük

Ingyenesen kipróbálható a T-Mobile budapesti 3G hálózata!

A T-Mobile 2003-ban Magyarországon saját hálózatán először mutatta be a videotelefonálást. A társaság a hazai mobilcégek közül június 1-től szintén elsőként, a rendszerszállító Ericssonnal kiépített összefüggő budapesti multimédiás hálózatán zártkörű teszt keretében ügyfelek számára is elérhetővé teszi 3G szolgáltatásait.

A T-Mobile a kereskedelmi 3G bevezetésére készülve a Budapest belvárosi területein elérhető harmadik generációs hálózatán ügyfelek bevonásával folytatja a februárban megkezdett próbaüzemet. A most induló ügyfélteszt célja, hogy a díjmentes videotelefon és szélessávú mobilinternet (384 kbps) hétköznapi használata során szerzett tapasztalatokat felhasználva vezethesse be kereskedelmi 3G szolgáltatását. A tesztben használt Nokia 6680-as videotelefonokon ez idő alatt mutatkozik be a T-Mobile Magyarországon egyedülálló, újszerű élményt jelentő Hír Expressz tesztszolgáltatása is. Ennek lényege, hogy a megfelelő készülékre telepített program segítségével automatikusan frissülő képes hírújságként aktuális információkkal szolgál. A Hír Expressz használói a kijelzőn állandóan elérhető alkalmazást ˝fellapozva˝ több témakörben értesülhetnek a legfrissebb újdonságokról, érdekességekről.

Az Ericsson eszközeire épülő összefüggő T-Mobile 3G hálózat az elkövetkező hónapokban a tervezett ütemben tovább bővülve év végére a főváros jelentős részén használható lesz. A próbaüzem időszakában a 3G szolgáltatások a legújabb kétkamerás videotelefonnal és különleges USIM kártyákkal érhetők el. A T-Mobile 3G tesztjében a vállalati ügyfelek, kiemelt partnerek és távközlési szakemberek mellett az újdonság iránt érdeklődők is résztvehetnek. A T-Mobile 3G portálján (www.3g.hu) június 1. és június 15. között bárki jelentkezhet és sorsolás szerencsés nyerteseként többen részesei lehetnek az ország első, Budapesten zajló 3G ügyféltesztjének.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp