Connect with us

Hirdetés

technokrata

A magyar blogverseny első hete

Kütyük

A magyar blogverseny első hete

Közel 500 blogra több mint ezer jelölés érkezett az első héten. A Golden Blog-díj szakmai zsűrije újabb személlyel bővült, a verseny támogatói további ajándékokat ajánlottak fel a nyerteseknek.

Mivel a Golden Blog-díj értékelési szempontjai számos fórumon szóba kerültek, s maguk a bloggerek is firtatták azt, ezért álljon itt egy rövid magyarázat. A felsorolt kritériumok értékelési szempontok, nem pedig a jó szereplés általános követelményei. A legfontosabb természetesen az ötletes, élvezetes vagy hasznos tartalom, stílus, minden más csak ezután következik. Ezen túlmenően persze az egyes kategóriák (én blog, tematikus blog, fotóblog stb.) is más elbírálás alá esnek. Egyetlen szakmai blog megítélésén sem változtat például, ha az oldalon nincs rádió, üzenőtábla, időjárás-jelentés, sőt, még visszatetszőnek is tűnhet, ha ezek a tartalomhoz egyáltalán nem passzolnak. A zsűri a blogokat nem plusz és mínuszpontokkal osztályozza, hanem az összbenyomás alapján dönt és osztja ki a díjakat.

S ha már az ítészekről esett szó: az elmúlt héten kihirdetett tízfős zsűri újabb személlyel bővült: a legnépszerűbb magyar blogszolgáltató, Mr.A új megközelítést jelenít meg a zsűriben azáltal, hogy nem csak az ősblogger, hanem a szolgáltatásfejlesztő szemével is értékeli a benevezett webnaplókat.

Új és jó hír az is, hogy a megnyerhető ajándékok listája is bővült: a szakmai zsűri fődíjasa a laptop mellé egy 4 főre szóló balatoni hétvégét kap a Confhotel jóvoltából, a hűvösvölgyi Caramel étterem pedig a két fődíjas részére egy 2 személyes vacsorát és bowlingozási lehetőséget ajánlott fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés