Connect with us

Vodafone Simply: egyszerűség mindenek felett!

Kütyük

Vodafone Simply: egyszerűség mindenek felett!

A Vodafone most azokra az előfizetőkre kíván koncentrálni, akik egyszerű mobil szolgáltatásokat és könnyen kezelhető telefonokat szeretnének használni.

Egy nagyszabású globális kampány keretein belül elsők közt Svédországban vezetik be a Vodafone féle Simply szolgáltatást, illetve a hozzá kapcsolódó két vadonatúj Sagem mobiltelefont. A Vodafone Simply projekt kialakításában minden korábbinál fontosabb szerepet töltöttek be az előfizetői elvárások, tehát az operátor gyakorlatilag megkérdezte előfizetőit, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat és milyen készülékeket szeretnének. Az előfizetőknek egyébként még abba is volt némi beleszólásuk, hogy a telefonok pontosan hogyan nézzenek ki, illetve, hogy milyen legyen a menürendszerük felépítése.

A Sagem VS1 és Sagem VS2 névre keresztelt francia újdonságok elsősorban letisztult formavilágukról, illetve egyszerű kezelhetőségükről ismerszenek meg, no és nem utolsósorban arról, hogy nem kell sokat fizetnünk értük. Egyelőre egyik készülékről sincs túl sok konkrét információink, azt viszont már most tudni lehet, hogy a kijelző felett mindkét esetben néhány gombot helyeztek el a tervezők.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, babapiskótára hajazó külső megjelenésű Sagem VS1 nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári specifikációk szerint maximum 290 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosít. A telefon antennája a készülékházon belülre került. A négyszögletesebb designt kapott és ezáltal sokkal komolyabb megjelenésű Sagem VS2 ugyancsak háromsávos és akkumulátora is hasonló specifikációkkal bír.

A digitális fényképezőgépet nélkülöző Sagem újdonságok forgalmazását június 1-én kezdi meg a Vodafone. A hozzájuk kapcsolódó Simply szolgáltatás keretein belül rendkívül egyszerű árazásban részesülnek az előfizetők. Az utólag fizetők számára 0,79 svéd koronába kerül minden beszélgetés egy perce, illetve ugyanennyibe kerülnek az SMS-ek is. A pre-paid csomagosoknak 0,99 svéd koronát kell fizetniük egy percért, illetve egy SMS-ért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő