Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson K750i – Wayfinder navigáció a Mercedes Csillagtúrán

Kütyük

Sony Ericsson K750i – Wayfinder navigáció a Mercedes Csillagtúrán

A Sony Ericsson új kamerás telefonja navigációra is képes a Wayfinder GPS adaptere és szoftvere segítségével.

Ezt próbálhatja ki a május 27-29. között a III. Mercedes Benz Classic Csillagtúrán annak a 10 autónak a vezetője, amelyet Wayfinder szolgáltatással ellátott Sony Ericsson K750i telefonokkal szereltek fel.


A Csillagtúra Budapestről indul, majd Szegeden és környékén kell különböző etapokat teljesíteniük a résztvevőknek. A versenyzők többnyire nyomtatott itinert kapnak, de indul közöttük tíz darab K750i telefonnal valamint Wayfinder adapterrel és szoftverrel ellátott autó is, mely képes a GPS-es navigációra.

A Wayfinder szolgáltatás tavaly télen indult hazánkban, de mindeddig csak a Symbian operációs rendszert futtató telefonokon működött. Ezért különlegesség, hogy az új Java alapú Sony Ericsson K750i is tudja kezelni a GPS-es navigációs szoftvert.

A Csillagtúrán a Wayfinderrel és K750i-vel felszerelt autók számára lesz egy külön Sony Ericsson etap, melyen GPS használatával kell átküzdeniük magukat minden egyéb segítséget nélkülözve a versenyzőknek.

Varga Mihály a Sony Ericsson közép- és kelet-európai marketing menedzsere a következőképpen nyilatkozott az eseményről: ˝Megtiszteltetés számunkra, hogy a Mercedes-Benz III. Csillagtúrájának kiemelt támogatói lehetünk. Úgy gondoljuk, hogy ezen – mára fogalommá vált – márkának az exkluzív eseménye tökéletes alkalom arra, hogy bemutassuk mennyire sokoldalú az új K750i. Ez a telefon, mindamellett, hogy egy kiváló, 2 megapixeles autófókuszos kamerával, mp3 lejátszóval, valamint számos egyéb szolgáltatással szereltük fel, a Wayfinder adapterrel és szoftverrel együtt képes GPS-es navigációra is. Így a versenyzők nemcsak a tájat és váratlan helyzeteket örökíthetik meg azonnal, hanem navigálni is tudnak a K750i segítségével. Azt gondolom, hogy ez a kombináció jelenleg egyedülálló a piacon, s ennek is köszönhetően a K750i remélhetőleg a legkedveltebb kameratelefonná válik majd hazánkban˝.

A túra útvonal terve a következő:
2005.május 27. péntek
09.30 Budapest, XI. Hunyadi János út 6. RAJT
10.30 Ráckeve, Piactér
11.30 Lajosmizse, Nagytemplom
13.00 Kecskemét, Városháza
16.00 Szeged, Széchenyi tér

2005.május 28. szombat
08.30 Szeged, Széchenyi tér
11.00 Ópusztaszer
11.30 Szeged, Széchenyi tér
12.00 Maty-ér
16.00 Szeged, Széchenyi tér



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés