Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörűszép új kijelző mobiltelefonokba

Kütyük

Gyönyörűszép új kijelző mobiltelefonokba

A Philips egy kiváló minőségű vadonatúj mobiltelefonos kijelzővel rukkolt elő.

A Nemesis P8894-I névre keresztelt újgenerációs kijelző esetében alkalmazták először a holland vállalat által kifejlesztett úgynevezett LifePix technológiát, melynek segítségével minden korábbinál élethűbb színárnyalatok állíthatók elő. A 41,2×53,8 milliméteres fizikai méretekkel rendelkező LCD panel teljesen kompatibilis a Series 60 platformmal, ami vélhetően jelentős mértékben felgyorsítja majd a piaci elterjedését.

A Nemesis P8894-I rendkívül kevés energiát fogyaszt, kiváló felbontással és színmélységgel bír, ráadásul akkora fényereje van, hogy még erős napsütés mellett is tökéletesen olvashatók a rajta megjelenített információk. A 2,1 colos képátlójú display-n 352×416 képpont kapott helyet, ami nem kevesebb mint 259 pixel/colos sűrűséget jelent. Ez jóval élesebb és részletgazdagabb képet biztosít, mint a korábbi QCIF+, vagy QVGA kijelzők.

A Philips a bejelentéssel egy időben meg is kezdte az újfajta LCD tömeggyártását és kereskedelmi forgalmazását, és hamarosan a rá épülő első high-end kategóriás mobiltelefonok is megjelennek majd a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés