Connect with us

technokrata

Alcatel OT-C753: szép, de buta mobil

Kütyük

Alcatel OT-C753: szép, de buta mobil

Az Alcatel legújabb mobiltelefonja sokkal inkább elegáns megjelenéséről, semmint nagy tudásáról ismerszik meg.


Az elsősorban a kínai piacra szánt Alcatel One Touch C753 rendkívül könnyű, hiszen mindössze 70 grammot nyom a mérlegen, ezenkívül pedig vastagsága is alig 17 milliméter. A széthajtható kialakítású újdonság további konkrét specifikációi egyelőre ismeretlenek, az azonban biztos, hogy a telefonon sem külső kijelző, sem pedig digitális fényképezőgép nem kapott helyet. Érdekes, vagy inkább szomorú, hogy a One Touch C753-nak nincs saját SMS memóriája, ráadásul a telefonkönyvében is csak 200 bejegyzést lehet eltárolni. A készülék kereskedelmi forgalomban történő megjelenésének időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.

Mint ismeretes, az Alcatel hamarosan végérvényesen fel fog hagyni a mobiltelefonok fejlesztésével és gyártásával. A francia telekommunikációs vállalat azt tervezi, hogy eladja a részét a kínai TCL-lel nemrégiben alapított vegyesvállalatból, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy az Alcatel teljesen kivonul a mobiltelefon piacról.

Az Alcatelnek minden reménye a kínai segítséggel alapított vállalatban volt, melybe az elmúlt esztendőben több mint 45 millió eurót fektetett be, most azonban úgy tűnik, hogy vége az összes reménynek. A TCL egyébként továbbra is felhasználhatja majd az Alcatel márkanevet, tehát elképzelhető, hogy Alcatel mobilokkal a jövőben is találkozhatunk majd a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom