Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendkívül olcsó új Wi-Fi telefon

Kütyük

Rendkívül olcsó új Wi-Fi telefon

A HOP-ON most egy rendkívül olcsó Wi-Fi IP telefont dobott piacra.


A HOP1502 típusjelzésű készülék lényegében bárhol használható, ahol van valahol Wi-Fi hot spot a közelben, legyen az az otthonunk, a munkahelyünk, vagy éppen egy a városban lévő szálloda, étterem, illetve repülőtér. A telefon újdonság minden olyan előnnyel rendelkezik, amit a hagyományos VoIP terminálok magukénak tudhatnak, és ezt még megfejeli a vezeték nélküliség nyújtotta szabadság érzettel.

A készülék körülbelül akkora, mint egy hagyományos mobiltelefon: a 126,2 milliméteres hosszhoz 46,3 milliméteres szélesség és 27,5 milliméteres vastagság, valamint 135 grammos tömeg társul. Az 1.800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 30 órás készenléti időt, illetve 3,5 órás beszélgetési időt biztosít. A folyadékkristályos kijelző 102×65 pixeles felbontású és monokróm, ami a hétköznapi gyakorlatban tökéletesen elegendő.

A HOP1502 további fontosabb specifikációi közé tartozik a 200 férőhelyes telefonkönyv, a 4 MB flashmemória, a 8 MB SDRAM, valamint a 802.11b vezeték nélküli hálózati szabvány támogatása. A 1,5 méterről történő leejtést minden további nélkül elviselő telefon ára mindössze 39 dollár, vagyis mintegy 8 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés