Connect with us

Piacon a Samsung hangfelismerős, 2 megapixeles mobilja

Kütyük

Piacon a Samsung hangfelismerős, 2 megapixeles mobilja

A napokban megkezdődött a 2 megapixeles kamerával felvértezett Samsung MM-A800-as mobiltelefon kereskedelmi forgalmazása.


Az Egyesült Államokban debütált, CDMA hálózatokban használható újdonság előfizetés nélkül 349 dollárba, vagyis mintegy 70 ezer forintba kerül. A külsőre leginkább a Samsung E800-ra hasonlító szétcsúsztatható mobiltelefon 99 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 24 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 121 grammot nyom.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással, valamint 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) büszkélkedhet. A 2 megapixeles képszenzorra épülő digitális fényképezőgép segítségével maximum 1.632×1.224 képpontos felbontású fényképek, illetve 15 képkocka/másodperc sebességű videóanyagok készíthetők, melyek egyrészt a 32 MB-os belső memóriában, másrészt pedig microSD memóriakártyákon tárolhatók el. A kamera kapcsán szólnunk kell továbbá a 2,5x-es digitális zoomról, az autofókusz funkcióról, valamint az időzítő szolgáltatásról.

A Samsung MM-A800-ba fejlett hangfelismerési technológia került, így akár komplett telefonbejegyzéseket, vagy SMS üzeneteket is diktálhatunk a telefonnak. A VoiceMode technológia ráadásul tanulni is képes, így idővel tovább javul a pontossága, és nő a tudása.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom