Connect with us

Napelemes Bluetooth GPS modul

Kütyük

Napelemes Bluetooth GPS modul

Az Ftech számos új GPS vevőt jelentett be, melyek egyike napenergiával működik.


A Solar Battery Bluetooth GPS Receiver igen csak beszédes nevű újdonság: esetében egy napenergiát hasznosító, vezeték nélküli kontrollerrel felvértezett helymeghatározó modulhoz van szerencsénk.

A gyártó közlése szerint az újdonság mintegy 20 órás folyamatos működésre képes, ha kizárólag a saját belső akkumulátoráról üzemel, az üzemidő azonban a napelemek aktiválásával könnyedén 30 óra fölé tornázható. A napelem egyébként többek közt arra is alkalmas, hogy töltse az éppen használaton kívül lévő GPS modul akkumulátorát.

Az NMEA0183 GGA, GSA, GSV és RMC protokollokat támogató készülék 103 milliméteres hosszal, 55 milliméteres szélességgel és 22 milliméteres vastagsággal rendelkezik. A mobiltelefonokkal és kéziszámítógépekkel egyaránt párosítható Solar Battery Bluetooth GPS Receivernek a gyári adatok szerint 120 másodpercre van szüksége a hideg indításhoz, a meleg, illetve forró indítás pedig 42, illetve 8-12 másodpercnyi időt vesz igénybe. A Bluetooth technológia hatósugara 10 méter.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom