Connect with us

Ilyen még nem volt: T alakú elcsúsztatható mobilok!

Kütyük

Ilyen még nem volt: T alakú elcsúsztatható mobilok!

A Pantech most sem hazudtolta meg önmagát: a dél-koreai székhelyű vállalat ismét merőben újszerű mobiltelefonokkal rukkolt elő.

A Pantech által most bejelentett két újdonság, a PT-S110 és a PT-K1100 lényegében egy és ugyanaz a készülék, leszámítva néhány kisebb designbeli különbséget, illetve, hogy a két telefon szoftver kínálata némileg eltérő.


A két készülék érdekessége nem más, mint az úgynevezett T-slide kialakítás. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a telefon egyrészt elcsúsztatható kialakítású, másrészt pedig a kijelzőt tartalmazó felső rész el is forgatható, így a készülék adott esetben úgy néz ki, mint egy T betű. Az elcsúsztatható megoldás és az elforgatható kijelző külön-külön nem számítana túl nagy újdonságnak, azonban a Pantech az első olyan gyártó, mely egy készülékben kombinálta ezeket.

A Pantech PT-S110 alaphelyzetben 112,4 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 26,9 milliméter vastag, tömege pedig kereken 150 gramm, vagyis ez esetben egy átlagnál nagyobb és nehezebb mobilhoz van szerencsénk. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot. Az autofókusz funkciós kamera által készített képek számára egyébként bőven van hely a nem kevesebb mint 512 MB méretű memóriában.

A Pantech PT-K1100-ban egy ugyancsak 2 megapixeles, viszont nem CMOS, hanem CCD szenzoros kamera van, ezenkívül pedig egy sztereó FM rádió is helyet kapott benne. A Pantech újdonságok maximum 132 órás készenléti időt, illetve 160 perces beszélgetési időt biztosítanak használójuk számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom