Connect with us

Hol van jó buli? Megmondja a mobil!

Kütyük

Hol van jó buli? Megmondja a mobil!

Eljött a nyár és vele a koncertek, szabadtéri rendezvények ideje. A szabadidős program kiválasztásában a ˝legkézenfekvőbb˝ megoldás, ha elővesszük mobilunkat, és segítségül hívjuk a PannonW@P Koncertnaptár és a Buliajánló menüpontjait.

A speciálisan a nyári programokhoz most átalakított Koncertnaptár és Buliajánló – melyeket a Zene menüből érünk el – a gyors programkeresést teszi lehetővé.

A Koncertnaptár alapvetően a fővárosban lakókat célozza meg, könnyű- és a komolyzenei ajánlatot kínálva nekik. Ismert előadók koncertjei közül válogathatunk itt, benne a koncertek helyszínével és telefonszámával. Így akár egy hosszú hétvégét is megtervezhetünk, hiszen a Koncertnaptáron három napra előre megtalálhatóak a zenei rendezvények.

A Buliajánló Budapest és húsz vidéki nagyváros szabadtéri, nyáresti programjait tartalmazza egy hétre előre, naponta frissített adatbázissal. A szabadtéri, élő vagy akár dj-zenét nyújtó szórakozóhelyek programjait itt egy hétre előre meg tudjuk nézni, és kedvcsinálóként egy-egy képet is láthatunk minden helyszínről.

Aki még ennél is többet szeretne, az a PannonW@P/Film, TV oldalon belül megtalálja az est.hu ajánlóját is – akár könnyű, akár komolyzenei programokat keres.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom