Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a projektoros mobiltelefonok

Kütyük

Érkezőben a projektoros mobiltelefonok

Egy újgenerációs mini projektor segítségével mostantól már nem csak a számítógépek, hanem akár a mobiltelefonok képe is kivetíthető egy arra alkalmas felületre.


Az elsősorban mobiltelefonokba szánt digitális fényképezőgép modulok fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Sunyang DNT által készített hordozható HUD (Head Up Display) prototípus fejlett optikai rendszere révén 12×12 colos méretű képet vetít ki a falra, melyen képen a hozzá csatlakoztatott mobiltelefon kijelzője látható.

A vállalat munkatársai elmondták, hogy a HUD idővel beköltözhet majd a mobiltelefonok belsejébe, ami főleg a műholdas DMB televíziós adások vételére alkalmas készülékek használói számára lesz előnyös, hiszen nekik ily módon már nem egy miniatűr kijelzőn kell majd tévézniük.

A Sunyang DNT azt tervezi, hogy augusztusban befejezi a most debütált HUD prototípus fejlesztési munkálatait, majd pedig a következő hónapban már be is indítja a sorozatgyártást. A különleges mobiltelefon kiegészítő várhatóa ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés