Connect with us

Érkezőben a projektoros mobiltelefonok

Kütyük

Érkezőben a projektoros mobiltelefonok

Egy újgenerációs mini projektor segítségével mostantól már nem csak a számítógépek, hanem akár a mobiltelefonok képe is kivetíthető egy arra alkalmas felületre.


Az elsősorban mobiltelefonokba szánt digitális fényképezőgép modulok fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Sunyang DNT által készített hordozható HUD (Head Up Display) prototípus fejlett optikai rendszere révén 12×12 colos méretű képet vetít ki a falra, melyen képen a hozzá csatlakoztatott mobiltelefon kijelzője látható.

A vállalat munkatársai elmondták, hogy a HUD idővel beköltözhet majd a mobiltelefonok belsejébe, ami főleg a műholdas DMB televíziós adások vételére alkalmas készülékek használói számára lesz előnyös, hiszen nekik ily módon már nem egy miniatűr kijelzőn kell majd tévézniük.

A Sunyang DNT azt tervezi, hogy augusztusban befejezi a most debütált HUD prototípus fejlesztési munkálatait, majd pedig a következő hónapban már be is indítja a sorozatgyártást. A különleges mobiltelefon kiegészítő várhatóa ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom