Connect with us

technokrata

Mit várnak a 3G-től a mobilosok?

Kütyük

Mit várnak a 3G-től a mobilosok?

Az alábbiakból kiderül, hogy az európai mobilosok a harmadik generációs technológiáktól pontosan milyen szolgáltatásokat várnak a leginkább.


Az Impaq Group piackutató cég egyik legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy Európában az előfizetők legfőbb vágya, hogy a 3G révén használhatók legyenek bizonyos mobil vásárlási utalványok és kuponok, ezenkívül pedig a parkolási rendszer és bizonyos hűségkártyák használatában is komoly szerepet szánnának a 3G rendszereknek.

A 3G-vel kapcsolatos további elvárások között szerepelnek többek közt a jegyvásárlási szolgáltatások, a mobil hitelkártya, illetve bankkártya szolgáltatások, valamint a telefonok mintegy digitális repülőjegyként történő használata. A felmérésből kiderül, hogy a mobilosok egyre több vásárlási szolgáltatást szeretnének igénybe venni a 3G telefonokkal, illetve, hogy adott esetben high-tech kulcsként is használni szeretnék azokat.

Japánban egyébként már számos olyan mobiltelefont lehet kapni, melyekkel biztonságos módon lehet fizetni, illetve amely készülékek bizonyos helyeken belépőjegyként is képesek funkcionálni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle