Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Samsung legújabb műholdas TV-s mobilja

Kütyük

Itt a Samsung legújabb műholdas TV-s mobilja

A Samsung Electronics bejelentette, hogy nem sokkal az első dél-koreai műholdas televíziós mobil szolgáltatás beindulását követően kiadta legújabb, DMB (Digital Multimedia Broadcasting) képes mobiltelefonját.


A széthajtható kialakítású újdonságban a televíziós és multimédiás funkciók miatt egy az átlagnál nagyobb, egész pontosan 2,34 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat).

A Samsung SCH-B130 típusjelzésű telefon fejlett multitasking, vagyis többfeladatos szolgáltatással rendelkezik, ami a hétköznapi gyakorlatban azt jelenti, hogy például akár DMB adások vétele közben is tudunk rajta multimédiás üzeneteket szerkeszteni és küldeni. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor a fejlesztők szerint egyébként mintegy 150 percnyi DMB használatot tesz lehetővé.

Az SCH-B130 segítségével többek közt fényképezni is lehet: erről egy 1,3 megapixeles felbontású digitális kamera gondoskodik. Szólnunk kell továbbá az MP3 lejátszó alkalmazásról, a miniatűr memóriakártyákkal való kompatibilitásról, valamint a TV-kimenetről.

Jelen pillanatban ez a harmadik műholdas DMB képes mobiltelefon a dél-koreai piacon. A Samsung idén januárban adta ki az SCH-B100-as mobilt, majd pedig nem sokkal ezt követően az SK Teletech is bejelentette az IMB-1000-es modellt. A Samsung várhatóan még ebben a félévben egy újabb DMB mobillal fog előrukkolni, még pedig az SCH-B200-as sliderphone-nal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés