Connect with us

technokrata

Az egyik mobil feltölti a másik telefon akksiját

Kütyük

Az egyik mobil feltölti a másik telefon akksiját

Tulajdonképpen csoda, hogy eddig még egyetlen gyártó sem jelent meg a piacon olyan akkumulátortöltővel, mely egyik telefonról egy másikat képes energiával ellátni.


A napokban Dél-Koreában megrendezett Expo Comm Wireless Korea 2005 szakkiállításon végre megtört a jég: a Human C&C nevezetű vállalat bejelentette azt a bizonyos Cellink nevezetű parányi eszközt, melynek segítségével immár akár egy mobiltelefonról is feltölthető egy másik készülék lemerült akksija.

A Cellink ezenkívül a személyi számítógépek USB portjára is rácsatlakoztatható, vagyis akár PC-ről is tölthetjük a mobil készülékünk akkumulátorát. A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy alig harmincpercnyi töltést követően mintegy nyolcvan százalékra emelkedik az előtte teljesen üres akkumulátorok töltöttségi szintje, és a teljes töltöttség a legtöbb modell esetében már két óra alatt elérhető.

A Human C&C várhatóan idén novemberben kezdi meg a Cellink tömeggyártását. A hasznos mobil kiegészítő várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom