Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: változnak a roaming díjak

Kütyük

Pannon GSM: változnak a roaming díjak

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező díjszabások 2005. június 21-től az alábbiak szerint módosulnak.

Roaming forgalmi díjak és számlázási szabályok
Külföldön kezdeményezett, illetve külföldön fogadott hívások, valamint SMS-küldés díja roaming során

Az előfizető a vele előfizetői szerződést kötött szolgáltató díjszabása szerint téríti meg az igénybe vett szolgáltatások díját.
A Pannon GSM a külföldön kezdeményezett, illetve fogadott hívásokért, valamint az SMS-küldésért az alábbi táblázatban található díjakat számlázza ki.
Híváskezdeményezés esetén a kiszámlázott díj a szerint kerül meghatározásra, hogy a híváskezdeményező mely díjzónába sorolható országban tartózkodik, illetve a hívást milyen hívásirányba indítja.
Külföldön fogadott hívások esetén a tartózkodási ország díjzónájához tartozó díj kerül kiszámlázásra.

Hívásindítás Magyarországra – Hívásindítás nemzetközi irányba – Fogadott hívás – SMS küldés
1. díjzóna – 280 Ft/perc – 320 Ft/perc – 120 Ft/perc – 100 Ft/SMS
2. díjzóna – 320 Ft/perc – 380 Ft/perc – 140 Ft/perc – 120 Ft/SMS
3. díjzóna – 680 Ft/perc – 720 Ft/perc – 220 Ft/perc – 180 Ft/SMS

Az árak a távközlési szolgáltatókra vonatkozó áfát tartalmazzák.

Az indított és fogadott hívások esetén a forgalmi díjak mérése minden tarifacsomag esetén egyperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles. Tekintettel arra, hogy a Roaming szolgáltatás igénybevételének lehetőségét a Pannon GSM közvetíti, a számlázás alapjául szolgáló hívásidőtartamot minden esetben az adott roamingpartner méri, amely alapján a Pannon GSM díjszabása szerint kerülnek kiszámlázásra a kezdeményezett hívások.

Amennyiben a roamingszolgáltató valamely kezdeményezett hívást vagy SMS-t díjmentesen biztosítja (például segélyhívás, illetve egyéb díjmentes hívás) a Pannon GSM előfizetője számára, úgy a Pannon GSM sem számlázza a fenti díjakat, a hívás díjmentes. Minden egyéb esetben (ideértve az olyan nemzetközi zöldszám hívást is, amely nem díjmentes), a táblázatban megadott árak érvényesek. A nemzetközi zöldszámok hívásdíja ebből a szempontból a ˝bármely más nemzetközi irányba˝ irányuló hívás díjának minősül. A roaming díjzónákra vonatkozó mindenkor hatályos információkat a Pannon GSM honlapján bocsátja az előfizetők rendelkezésére.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és honlapján 2005. május 21-től az előfizetők rendelkezésére áll.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés