Connect with us

Nokia N70: a legkisebb 3G Series 60 okostelefon 2 megapixeles kamerával

Kütyük

Nokia N70: a legkisebb 3G Series 60 okostelefon 2 megapixeles kamerával

A Nokia Budapesten is bemutatta a Nokia N70 multimédiát, a sokoldalú, fényképezésre, egyéni hatékonyság-növelésre, és szórakoztatásra képes, gyönyörűen megtervezett, kompakt és könnyen használható 3G okostelefont.


Az okostelefon-funkciók teljes sorát, valamint 2 megapixeles kamerát, vakut, és a videohívások során használható, a burkolaton elöl található kamerát tartalmazó Nokia N70 tökéletes felszereltségéhez a sztereó FM rádió, egy digitális zenelejátszó, és új, háromdimenziós játékok is hozzájárulnak.

Egyszerű mobilfényképezés
A ˝lecsúsztatás után kattintás˝ megoldással gyorsan és egyszerűen fényképezhetünk. Az elöl található, lecsúszó kameraborítás automatikusan bekapcsolja a 2 megapixeles kamerát, amely ezután azonnal készen áll a fotózásra vagy a videózásra. Az ösztönösen használható borítást beépített vaku, húszszoros digitális zoom, és számos képbeállítási lehetőség egészíti ki. A képbeállításokkal az eltérő környezetnek, például tájképnek, portrénak, éjszakai-, vagy sportfelvételnek megfelelő képminőségben készül a felvétel. Ráadásul a telefon oldalán elhelyezkedő, külön exponálógombnak köszönhetően a felvételeket a hagyományos fényképezőgépeknél megszokott módon készíthetjük el, így még stabilabban és könnyebben tarthatjuk a gépet.

A Nokia N70-en a képek és a videofelvételek tárolása, kezelése és rendszerezése is kényelmesen és hatékonyan megoldható. A Nokia XpressTransfer tárolómegoldással az összes új fotót és videofelvételt automatikusan a személyi számítógépre másolhatjuk. A telefonon létrehozott fényképalbumokat szintén elmenthetjük a személyi számítógépen található, hasonló albumokba. Az Adobe Photoshop Album Starter Edition szoftverrel pedig hatékonyan, a személyi számítógépen rendszerezhetjük és szerkeszthetjük meg a fotókat és a videofelvételeket.

A továbbfejlesztett, lapozható Galéria a képek és videók praktikusabb nézegetését szolgálja. A fotókat például diasorozatba rendezhetjük, az élményt pedig háttérzenével fokozhatjuk. A fényképeket és a videofelvételeket a Galériából a Nokia XpressPrint nyomtatási megoldással USB-kábelen át, a Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélkül, vagy a kisméretű kettős feszültségű multimédia-kártyával (RS-MMC) azonnal kinyomtathatjuk.

Okos hatékonyság
A személyes és professzionális információkezelés kiváló és erőteljes eszközeként a Nokia N70 az okostelefon-funkciók teljes körét biztosítja, többek között nagyon könnyen beállítható e-mail szolgáltatást a mellékletek széles körű támogatásával, internetböngészőt, videostreaminget, és olyan 3G funkciókat, mint a kétirányú videohívás és videomegosztás. Egyéb forrásból további alkalmazásokat telepíthetünk a készülékre, a szervezőben tárolt információkat pedig könnyedén szinkronizálhatjuk a kompatibilis személyi számítógéppel.

Kikapcsolódás menet közben
A sztereó hangminőséget biztosító, digitális zenelejátszóval, valamint FM rádióval felszerelt, és a Vizuális Rádio szolgáltatást támogató, 126 gramm tömegű Nokia N70 nagyszerűen zsebre rakható zenegépként is működik. A még vidámabb multimédiás élmény érdekében a Nokia N70 a Series 60, illetve a Java két-, és háromdimenziós játékait is támogatja, amelyek közül néhány a telefonon, vagy a készülék dobozában elhelyezett RS-MMC-n is megtalálható.

A mindössze 108,8x53x17,5 milliméteres méretű (95,5 cm3 térfogatú) Nokia N70 a valaha gyártott legkisebb, 2 megapixeles, a vezető Series 60 platformon alapuló 3G okostelefon. A Nokia N70 várhatóan 2005 harmadik negyedévében jelenik meg. A készülék EDGE piacokra készült változata később kerül az üzletekbe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom