Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érdekes új LG mobiltelefonok

Kütyük

Érdekes új LG mobiltelefonok

Az LG nagy erőbedobással vett részt a legnagyobb FÁK-beli informatikai és telekommunikációs kiállításon, a ˝SVIAZ EXPOCOMM Moszkva 2005˝-ön, amely a napokban került megrendezésre.

Az LG az eseményen való részvétellel, valamint az ehhez kapcsolódó marketing rendezvényekkel kívánja hangsúlyozni felsőkategóriás pozícióját.


A május 12-én Moszkvában megtartott sajtótájékoztatóján a cég bejelentette, hogy ebben az évben 42 millió eladott készülékkel, 10 százalékra szeretné növelni piaci részesedését a FÁK tagállamainak felső kategóriás mobilpiacán és ezáltal 2006-ban egyike szeretne lenni az első három mobilmárkának a FÁK-országokban, ahol 2007-re a cég a legnépszerűbb mobilmárka kíván lenni.

Mint a mobil szórakoztatás vezetője, az LG MP3 lejátszós telefonokat, 3D-s játékokra alkalmas telefonokat, egészségvédelmi telefonokat, ujjlenyomat azonosítóval ellátott telefonokat, 3G megapixel telefonokat, valamint DMB-képes telefonokat állított ki 336 négyzetméteres pavilonjában a Krasnaja Presnya vásár területén.

Az 1991 óta megrendezésre kerülő kiállításon, amely Oroszország legnagyobb ilyen jellegű eseménye, körülbelül 36 ország 870 nemzetközi vezetékes- és mobilkommunikációs cége képviseltette magát.

A FÁK tagországainak vásárlói jelenleg nagy jelentőséget tulajdonítanak a dizájnnak és a különböző funkcióknak. Meredeken nő a felső kategóriás kompakt zenetelefonok, kamerás, blue tooth-tal vagy MP3 lejátszóval ellátott mobilkészülékek eladása. Ennek tudatában az LG Electronics a 3 legjobb, MP3 lejátszóval és továbbfejlesztett belső antennával ellátott zenetelefonjával kívánja meghódítani a FÁK piacait: a versenyautót utánzó, a karaoke funkciós F2300-as és a kamerával ellátott GPRS C3400-as készülékekkel.

A versenyautó formájú M4410-es már a piacra dobása előtt jelentős figyelmet kapott, mivel ennek a terméknek kiemelt szerepet szánnak a 2005-ös mobilpiaci sikerek elérésének érdekében. Az M4410-es már a németországi Hannoverben márciusban megrendezett CeBIT 2005-ön felhívta magára a figyelmet külsejével, mert a készülék úgy néz ki, mint egy versenyautó. Ötletes külsején túlmenően a készülék támogatja az összes 3G szolgáltatást (GSM/GPRS/EDGE), rendelkezik beépített MP3-lejátszóval, 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth-tal és külső miniSD kártya slottal is.

A karaoke funkcióval ellátott telefon kifejezetten a FÁK országok-béli felhasználók igényei szerint készült. A vásárlók száz mai orosz slágert tartalmazó ingyen MP3 CD-t kapnak a telefonhoz. A dalok egy számítógép segítségével tölthetők le a készülékre, amelynek kijelzőjén lejátszáskor a dalok szövege karaoke stílusban olvasható.

Az LG C3400 GSM/GPRS-es egyszerű belső antennával felszerelt készüléke a fenti modellekkel egyidőben kerül az üzletekbe. A telefon fő vonzereje, hogy olyan MP3 lejátszóval rendelkezik, amely támogatja az MMS (Multimedia Messaging Service) szolgáltatást, így várhatóan népszerűbbé teszi a felső kategóriás zenetelefonokat.

Az LG Electronics 2005. májusától 20 új terméket dob piacra, ami 100 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A cég slágertermékek tömeggyártására készül, vagyis a 250 dollár feletti felső kategóriás készülékekre és a zenetelefonokra fog koncentrálni.

Az LG 2007-ig a vezető mobilmárka szeretne lenni Oroszországban, ezért a cég által megrendezésre kerülő ˝LG Action Sports European Tour˝ első startjának helyszínéül is Oroszországot választotta. A fiatalos, felső kategóriás márkaimidzset támogató kétnapos ˝LG Action Sports Championship Russia Tournament˝ május 14-től, az expo utolsó napjától indul a moszkvai Luzhniki Komplexumban. Mindkét napon nagyszabású rockkoncertek kerülnek megrendezésre, népszerű helyi zenészek közreműködésével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés