Connect with us

Érdekes új LG mobiltelefonok

Kütyük

Érdekes új LG mobiltelefonok

Az LG nagy erőbedobással vett részt a legnagyobb FÁK-beli informatikai és telekommunikációs kiállításon, a ˝SVIAZ EXPOCOMM Moszkva 2005˝-ön, amely a napokban került megrendezésre.

Az LG az eseményen való részvétellel, valamint az ehhez kapcsolódó marketing rendezvényekkel kívánja hangsúlyozni felsőkategóriás pozícióját.


A május 12-én Moszkvában megtartott sajtótájékoztatóján a cég bejelentette, hogy ebben az évben 42 millió eladott készülékkel, 10 százalékra szeretné növelni piaci részesedését a FÁK tagállamainak felső kategóriás mobilpiacán és ezáltal 2006-ban egyike szeretne lenni az első három mobilmárkának a FÁK-országokban, ahol 2007-re a cég a legnépszerűbb mobilmárka kíván lenni.

Mint a mobil szórakoztatás vezetője, az LG MP3 lejátszós telefonokat, 3D-s játékokra alkalmas telefonokat, egészségvédelmi telefonokat, ujjlenyomat azonosítóval ellátott telefonokat, 3G megapixel telefonokat, valamint DMB-képes telefonokat állított ki 336 négyzetméteres pavilonjában a Krasnaja Presnya vásár területén.

Az 1991 óta megrendezésre kerülő kiállításon, amely Oroszország legnagyobb ilyen jellegű eseménye, körülbelül 36 ország 870 nemzetközi vezetékes- és mobilkommunikációs cége képviseltette magát.

A FÁK tagországainak vásárlói jelenleg nagy jelentőséget tulajdonítanak a dizájnnak és a különböző funkcióknak. Meredeken nő a felső kategóriás kompakt zenetelefonok, kamerás, blue tooth-tal vagy MP3 lejátszóval ellátott mobilkészülékek eladása. Ennek tudatában az LG Electronics a 3 legjobb, MP3 lejátszóval és továbbfejlesztett belső antennával ellátott zenetelefonjával kívánja meghódítani a FÁK piacait: a versenyautót utánzó, a karaoke funkciós F2300-as és a kamerával ellátott GPRS C3400-as készülékekkel.

A versenyautó formájú M4410-es már a piacra dobása előtt jelentős figyelmet kapott, mivel ennek a terméknek kiemelt szerepet szánnak a 2005-ös mobilpiaci sikerek elérésének érdekében. Az M4410-es már a németországi Hannoverben márciusban megrendezett CeBIT 2005-ön felhívta magára a figyelmet külsejével, mert a készülék úgy néz ki, mint egy versenyautó. Ötletes külsején túlmenően a készülék támogatja az összes 3G szolgáltatást (GSM/GPRS/EDGE), rendelkezik beépített MP3-lejátszóval, 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth-tal és külső miniSD kártya slottal is.

A karaoke funkcióval ellátott telefon kifejezetten a FÁK országok-béli felhasználók igényei szerint készült. A vásárlók száz mai orosz slágert tartalmazó ingyen MP3 CD-t kapnak a telefonhoz. A dalok egy számítógép segítségével tölthetők le a készülékre, amelynek kijelzőjén lejátszáskor a dalok szövege karaoke stílusban olvasható.

Az LG C3400 GSM/GPRS-es egyszerű belső antennával felszerelt készüléke a fenti modellekkel egyidőben kerül az üzletekbe. A telefon fő vonzereje, hogy olyan MP3 lejátszóval rendelkezik, amely támogatja az MMS (Multimedia Messaging Service) szolgáltatást, így várhatóan népszerűbbé teszi a felső kategóriás zenetelefonokat.

Az LG Electronics 2005. májusától 20 új terméket dob piacra, ami 100 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A cég slágertermékek tömeggyártására készül, vagyis a 250 dollár feletti felső kategóriás készülékekre és a zenetelefonokra fog koncentrálni.

Az LG 2007-ig a vezető mobilmárka szeretne lenni Oroszországban, ezért a cég által megrendezésre kerülő ˝LG Action Sports European Tour˝ első startjának helyszínéül is Oroszországot választotta. A fiatalos, felső kategóriás márkaimidzset támogató kétnapos ˝LG Action Sports Championship Russia Tournament˝ május 14-től, az expo utolsó napjától indul a moszkvai Luzhniki Komplexumban. Mindkét napon nagyszabású rockkoncertek kerülnek megrendezésre, népszerű helyi zenészek közreműködésével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom