Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérkezett a Zeiss optikás kamerás mobilok ideje

Kütyük

Elérkezett a Zeiss optikás kamerás mobilok ideje

A Nokia és a Carl Zeiss bejelentette, hogy Carl Zeiss optikát építenek be a Nokia kameratelefonjaiba.


A két vállalat a Carl Zeiss tervezési szakértelmét és szigorú minőségi követelményeit alkalmazza majd a Nokia csúcstechnológiájú kameratelefonjainak gyártása során. Az együttműködés eredményeképpen a felhasználók jobb minőségű képeket készíthetnek, oszthatnak meg, tárolhatnak és nyomtathatnak ki a Nokia legmagasabb kategóriájú képkezelő telefonjaival.

A Carl Zeiss kameraoptikák terén felhalmozott hatalmas tudományos tapasztalata a Nokia mobiltelefon-piacon betöltött vezető szerepével párosulva szilárd alapot teremt az együttműködéshez. A megállapodást mindkét fél egy hosszú távú kapcsolat kezdeteként értékeli. A Carl Zeiss optikát és a ZEISS márkanevet viselő első Nokia termék a szintén ma bemutatott Nokia N90 Multimedia.

˝A fényképezőgép-iparág egyik legelismertebb cégével, a Carl Zeiss-szel folytatott szoros együttműködésünk alátámasztja a Nokia kiváló mobil képkezelő termékek előállítása mellett vállalt elkötelezettségét˝ – mondta Juha Putkiranta, a Nokia képkezelés részlegének alelnöke.

˝Örömmel fogunk össze a mobilitás terén világelső vállalattal, együttműködésünket pedig fontos lépésnek tekintjük a csúcstechnológiájú kameratelefon-piac kialakítása terén˝ – jegyezte meg Dr. Dieter Kurz, a Carl Zeiss vezérigazgatója. ˝



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés