Connect with us

technokrata

3.000 zeneszám fér el a Nokia új zenemobilján

Kütyük

3.000 zeneszám fér el a Nokia új zenemobilján

A Nokia a KOGART házban mutatta be a Nokia N91 multimédiát, a vállalat legfrissebb, kifejezetten mobilzene-hallgatásra készült készülékét.

A beépített 4 GB-os winchesteren 3000 számot elraktározó Nokia N91 eddig soha nem tapasztalt zenei élményt kínál. Az iparágban szabványos 3,5 mm-es sztereó fülhallgató-bemenet, és a személyi számítógépen tárolt zenefájlok átvitelének egyszerűsége révén a Nokia N91 gyakorlatilag egy hálózatra kapcsolt mobil zenegép. A rozsdamentes acélba burkolt Nokia N91 elején külön zenegombok találhatók, amelyek lecsúsztatásával tűnik elő a telefonbillentyűzet. A Nokia N91 az új Nokia Nseries termékcsoport tagja, amely a legfrissebb multimédiás technológiákat és okostelefon funkciókat hozza el a felhasználók számára.

Hallgassunk zenét!
A Nokia N91 a készülékkel járó, távirányítós, sztereó fülhallgatón át maximum 12,5 óra zenét szólaltat meg nagyszerű minőségben. A zenei gyűjtemények meghallgatása minden eddiginél egyszerűbb, hiszen a Nokia N91 sokféle digitális zeneformátumot, többek között MP3-at, M4A-t, AAC-t és WMA-t is támogat.


A Nokia N91 több iparágvezető vállalat, például a Bose, a Harman Kardon, a JBL, és a Sennheiser számos tartozékával kompatibilis. A felhasználók a Nokia N91 szabványos 3,5 mm-es bemenetén keresztül használhatják kedvenc audiotartozékaikat, de a legnagyobb élmény érdekében a Nokia által kipróbált és ajánlott termékek sorából is választhatnak.

Töltsünk le számokat!
A sokféle csatlakozási lehetőséggel, például WCDMA-val, WLAN-nal és Bluetooth vezeték nélküli technológiával felszerelt Nokia N91-gyel bárhol és bármikor könnyedén megtalálhatjuk és élvezhetjük a kívánt zenét. A Nokia N91 segítségével gyorsan és egyszerűen a hálózaton keresztül megvásárolhatjuk a szolgáltató zeneboltjában megtalált számot.

Rendszerezzük a zenéket!
Húzzuk át saját zenei gyűjteményünket a személyi számítógépről a Nokia N91-re, vagy szinkronizáljuk a legfrissebb számokat tartalmazó telefonos kollekciónkat USB 2-0-n keresztül a számítógéppel! Zenelistát közvetlenül a Nokia N91-en is létrehozhatunk és kezelhetünk, de a legjobb zenehallgatási élmény eléréséért át is rendezhetjük a listákat.

Osszuk meg a zenét!
A Nokia N91 forradalmian új szolgáltatásának köszönhetően multimédiás üzenetben, emailen vagy Bluetooth-on keresztül is megoszthatjuk zenelistáinkat barátainkkal. Büszkélkedjünk zenei ízlésünkkel, vagy csak mutassuk meg a legutóbb megtetszett dalokat!

A Nokia N91 a legfrissebb multimédiás technológiákat és okostelefon-funkciókat is felvonultatja, így papírkép-minőségű fotókat készítő, 2 megapixeles kamera, e-mailek támogatása, teljes internetes böngésző, és videomegosztás is található rajta.

A Nokia N91 várhatóan 2005 végén jelenik meg az üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp