Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szex képeket loptak mobiltelefonról a rendőrök

Kütyük

Szex képeket loptak mobiltelefonról a rendőrök

Két rendőrnek az állásába került, hogy az egyik gyanúsított mobiltelefonjáról illegális módon meztelen fényképeket töltöttek le.


Az eset még tavaly november történt az Egyesült Államokbeli Houstonban. A rendőrpáros közúti ellenőrzés közben megállított egy járművet, melyet – mint később kiderült – egy ittas fiatal nő vezetett.

A letartóztatott hölgy mobiltelefonján a rend őrei több ruhátlan fényképet is találtak magáról a hölgyről, majd pedig ezen fotókat villámgyorsan és titokban átmásolták egy kéziszámítógépre. Az ügyre talán sohasem derült volna fény, azonban az állásukból most felfüggesztett rendőrök később hangüzenetet hagytak a felvételeken látható hölgynek, mely szerint randevúzni szeretnének vele egy meghitt olasz kávézóban.

Ned Gill, az ittas vezető védőügyvédje elmondta, hogy fogalma sincs, hogy a nő miért tárolt saját magáról meztelen képeket a mobiltelefonján, mint ahogy azt sem érti, hogy a rendőrök milyen jogon másolták le azokat, illetve hogy később miért inzultálták telefonon az egyébként kínai származású, szerény angol tudású hölgyet. Az ügyben javában folyik a nyomozás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés