Connect with us

technokrata

Szex képeket loptak mobiltelefonról a rendőrök

Kütyük

Szex képeket loptak mobiltelefonról a rendőrök

Két rendőrnek az állásába került, hogy az egyik gyanúsított mobiltelefonjáról illegális módon meztelen fényképeket töltöttek le.


Az eset még tavaly november történt az Egyesült Államokbeli Houstonban. A rendőrpáros közúti ellenőrzés közben megállított egy járművet, melyet – mint később kiderült – egy ittas fiatal nő vezetett.

A letartóztatott hölgy mobiltelefonján a rend őrei több ruhátlan fényképet is találtak magáról a hölgyről, majd pedig ezen fotókat villámgyorsan és titokban átmásolták egy kéziszámítógépre. Az ügyre talán sohasem derült volna fény, azonban az állásukból most felfüggesztett rendőrök később hangüzenetet hagytak a felvételeken látható hölgynek, mely szerint randevúzni szeretnének vele egy meghitt olasz kávézóban.

Ned Gill, az ittas vezető védőügyvédje elmondta, hogy fogalma sincs, hogy a nő miért tárolt saját magáról meztelen képeket a mobiltelefonján, mint ahogy azt sem érti, hogy a rendőrök milyen jogon másolták le azokat, illetve hogy később miért inzultálták telefonon az egyébként kínai származású, szerény angol tudású hölgyet. Az ügyben javában folyik a nyomozás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök