Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új Nokia N-Gage!?

Kütyük

Itt az új Nokia N-Gage!?

Napvilágot látott néhány fotó, melyeken minden valószínűség szerint a következő generációs N-Gage mobil játékgép látható.


Ezúttal nem rossz minőségű, alig kivehető kémfotókhoz van szerencsénk, hanem teljesen profi felvételekhez, melyek egyes források szerint egyenesen a finn gyártótól szivárogtak ki. A kereskedelmi forgalomban vélhetően Nokia N-Gage 2 néven felbukkanó újdonság designja teljesen átalakult az elődhöz képest. A készülék alaphelyzetben úgy néz ki, mint egy hagyományos okostelefon, tehát függőlegesen kell tartani.

Ami érdekes, az az átlagosnál jóval nagyobb méretű kijelző, illetve a hagyományos billentyűzet hiánya. Az N-Gage 2 természetesen vízszintes helyzetben is használható, tulajdonképpen ez nevezhető játékmódnak. Ilyenkor a jobb oldali részből kicsúsztatható egy második kezelőfelület, mely áll egyrészt egy négyirányú navigációs eszközből és egy funkciógombból.

A következő generációs N-Gage konkrét specifikációi egyelőre ismeretlenek, abban viszont biztosak lehetünk, hogy a készülék minden korábbinál szebb grafikus megjelenítésre lesz képes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés