Connect with us

technokrata

Itt az új Nokia N-Gage!?

Kütyük

Itt az új Nokia N-Gage!?

Napvilágot látott néhány fotó, melyeken minden valószínűség szerint a következő generációs N-Gage mobil játékgép látható.


Ezúttal nem rossz minőségű, alig kivehető kémfotókhoz van szerencsénk, hanem teljesen profi felvételekhez, melyek egyes források szerint egyenesen a finn gyártótól szivárogtak ki. A kereskedelmi forgalomban vélhetően Nokia N-Gage 2 néven felbukkanó újdonság designja teljesen átalakult az elődhöz képest. A készülék alaphelyzetben úgy néz ki, mint egy hagyományos okostelefon, tehát függőlegesen kell tartani.

Ami érdekes, az az átlagosnál jóval nagyobb méretű kijelző, illetve a hagyományos billentyűzet hiánya. Az N-Gage 2 természetesen vízszintes helyzetben is használható, tulajdonképpen ez nevezhető játékmódnak. Ilyenkor a jobb oldali részből kicsúsztatható egy második kezelőfelület, mely áll egyrészt egy négyirányú navigációs eszközből és egy funkciógombból.

A következő generációs N-Gage konkrét specifikációi egyelőre ismeretlenek, abban viszont biztosak lehetünk, hogy a készülék minden korábbinál szebb grafikus megjelenítésre lesz képes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák