Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Samsung ultra-vékony mobilja!

Kütyük

Bemutatkozott a Samsung ultra-vékony mobilja!

A Samsung a napokban megrendezett Expo Comm Wireless Korea 2005 szakkiállítás keretein belül hivatalosan is bemutatta azon új készülékét, melyet első kémfotói alapján az a vád ért, hogy a Motorola féle ultra-vékony V3 RAZR egyszerű másolata.


A dél-koreaiak vélhetően megirigyelték azt a sikert, amit az amerikai vállalat az elmúlt hónapokban elért az ultra-vékony V3-mal, és lényegében egy az egyben lemásolták, illetve némileg továbbfejlesztették azt.

A széthajtható kialakítással rendelkező Samsung SCH-V740 elölről nézve annyiban különbözik a V3-tól, hogy a felhajtható előlap teljesen leér a készülék alsó éléig, illetve, hogy kívül három darab dedikált zenelejátszó gomb kapott rajta helyet. Ugyancsak lényeges különbség, hogy a telefon bal oldalán egy memóriabővítőhelyet találunk, ami ugyebár nem volt a Motorola sikermodelljén, illetve, hogy a felső részen elhelyezett digitális fényképezőgép optikája 180 fokban forgatható.

A 800 MHz-es CDMA 1x EV-DO hálózatokban használható Samsung újdonság alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag, tehát némileg vastagabb a Motorola V3-nál. A 98 gramm tömegű készülék TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles felbontással bír, és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a kiegészítő külső LCD pedig 96×96 képpontos felbontású. A telefonban ezenkívül többek közt egy 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modul, egy Bluetooth kontroller, valamint egy fejlett MP3 zenelejátszó alkalmazás is helyet kapott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp