Connect with us

Vodafone Travel Promise: rendkívül kedvező mobil roaming árak

Kütyük

Vodafone Travel Promise: rendkívül kedvező mobil roaming árak

A Vodafone bejelentette a Vodafone Travel Promise-t, mely lényegében nem más, mint egy a korábbiaknál lényegesen egyszerűbb és olcsóbb nemzetközi roaming szolgáltatásokat magába foglaló új rendszer.

A Vodafone Travel Promise első szolgáltatása a Vodafone Passport. A vörös színekben pompázó szolgáltató szerint a Vodafone Passport révén a mobiltelefonos előfizetők mindig és lényegében mindenhol biztosak lehetnek abban, hogy olcsón tudnak hívásokat lebonyolítani.


A szolgáltatást használók immár akár külföldi Vodafone hálózatokban tartózkodva is hagyományos helyi hívási díjakat fizetnek, legyen szó akár hívásfogadásról, vagy híváskezdeményezésről, igaz ezenkívül még egy előre meghatározott hívásfelépítési díjat is állniuk kell. A hívásfogadásnak egyébként az első 60 perce kedvezményes – e felett bizonyos extra díjat számol fel a szolgáltató.

Konkrét példát tekintve, egy Spanyolországban tartózkodó brit Vodafone előfizetőnek alapesetben mintegy 3,75 eurójába kerül egy 5 perces hívás valamelyik otthoni mobil, vagy vezetékes hálózatba, ellenben a Vodafone Passportot használva már csak 0,75 eurót kell fizetnie ugyanezért a hívásért. Egy másik példa: egy Franciaországban nyaraló olasz pre-paid mobilosnak normál helyzetben 10 euróba kerül egy 10 perces hívás valamelyik otthoni hálózatba, a Vodafone Passport révén viszont csak 2,15 eurója bánja a hívást.

A Vodafone szerint az új szolgáltatás révén akár 80 százalékos roaming megtakarítást is el lehet érni, és annál nagyobb a megtakarítás, minél tovább használja valaki a Vodafone Passportot. A szolgáltatás a német, görög, olasz, holland, spanyol és svéd előfizetőknek június 1-től érhető el, a közeljövőben pedig Albániában, Ausztráliában, Magyarországon, Írországban, Máltán, Új-Zélandon, Portugáliában és az Egyesült Királyságban is rendelhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom