Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Travel Promise: rendkívül kedvező mobil roaming árak

Kütyük

Vodafone Travel Promise: rendkívül kedvező mobil roaming árak

A Vodafone bejelentette a Vodafone Travel Promise-t, mely lényegében nem más, mint egy a korábbiaknál lényegesen egyszerűbb és olcsóbb nemzetközi roaming szolgáltatásokat magába foglaló új rendszer.

A Vodafone Travel Promise első szolgáltatása a Vodafone Passport. A vörös színekben pompázó szolgáltató szerint a Vodafone Passport révén a mobiltelefonos előfizetők mindig és lényegében mindenhol biztosak lehetnek abban, hogy olcsón tudnak hívásokat lebonyolítani.


A szolgáltatást használók immár akár külföldi Vodafone hálózatokban tartózkodva is hagyományos helyi hívási díjakat fizetnek, legyen szó akár hívásfogadásról, vagy híváskezdeményezésről, igaz ezenkívül még egy előre meghatározott hívásfelépítési díjat is állniuk kell. A hívásfogadásnak egyébként az első 60 perce kedvezményes – e felett bizonyos extra díjat számol fel a szolgáltató.

Konkrét példát tekintve, egy Spanyolországban tartózkodó brit Vodafone előfizetőnek alapesetben mintegy 3,75 eurójába kerül egy 5 perces hívás valamelyik otthoni mobil, vagy vezetékes hálózatba, ellenben a Vodafone Passportot használva már csak 0,75 eurót kell fizetnie ugyanezért a hívásért. Egy másik példa: egy Franciaországban nyaraló olasz pre-paid mobilosnak normál helyzetben 10 euróba kerül egy 10 perces hívás valamelyik otthoni hálózatba, a Vodafone Passport révén viszont csak 2,15 eurója bánja a hívást.

A Vodafone szerint az új szolgáltatás révén akár 80 százalékos roaming megtakarítást is el lehet érni, és annál nagyobb a megtakarítás, minél tovább használja valaki a Vodafone Passportot. A szolgáltatás a német, görög, olasz, holland, spanyol és svéd előfizetőknek június 1-től érhető el, a közeljövőben pedig Albániában, Ausztráliában, Magyarországon, Írországban, Máltán, Új-Zélandon, Portugáliában és az Egyesült Királyságban is rendelhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés