Connect with us

Tervezzük meg álmaink Nokia mobilját!

Kütyük

Tervezzük meg álmaink Nokia mobilját!

Most végre adott a lehetőség, hogy mi is próbára tegyük mobiltelefon tervezési adottságainkat, ugyanis a Nokia a napokban nemzetközi mobil designer versenyt hirdetett meg.


A Nokia Benelux által szervezett rangos verseny résztvevői saját fantáziájuk és kezük segítségével alkothatják meg álmaik mobiltelefonját. Az ifjú titánok tervezhetnek bármit: fiataloknak szánt divatmobilt, üzletembereknek szánt elegáns készüléket, multimédia centrikus szupertelefon, vagy éppen újgenerációs strapamobilt.

A szervezők arra kérik a versenyzőket, hogy bátran bánjanak a vonalakkal, és nyugodtan válasszanak különleges anyagokat a telefonokhoz, no és azokba persze a legújabb technológiákat is bele álmodhatják. A designereknek ezenkívül meg kell nevezniük, hogy pontosan milyen kategóriás telefont terveztek, illetve, hogy az elsősorban miben nyújt újat.

A július 30-ig tartó verseny első helyezettje 5.000 eurós pénzjutalomban részesül, valamint lehetősége nyílik arra, hogy meglátogassa a Helsinkiben található Nokia Design Centert. A második helyezett 1.500 eurót, a bronzérmes pedig 500 eurót és egy Nokia 7710-es okostelefont kap ajándékba. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a győztes pályamű tervek egyszer vajon meg fognak-e valósulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom