Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Premini-IIS: gyönyörű kijelzős mini mobil

Kütyük

Sony Ericsson Premini-IIS: gyönyörű kijelzős mini mobil

A Sony Ericsson megkezdte egyik legújabb miniatűr mobiltelefonjának, a Premini-IIS-nek a kereskedelmi forgalmazását.


Mint ismeretes, az első Premini modell a tavalyi esztendő júliusában jelent meg a japán piacon, most pedig már itt is van a legújabb folytatás, az NTT DoCoMo-nál kapható Premini-IIS.

A teljesen hagyományos kialakítással rendelkező Sony Ericsson Premini-IIS 107 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 20 milliméter vastag és 99 gramm tömegű, tehát az azért nem mondható el róla, hogy a világ legkisebb és legkönnyebb mobil készüléke, viszont az igen, hogy jelen pillanatban a legkisebb i-mode képes telefon. A CCD képszenzoros digitális fényképezőgéppel maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, illetve akár videókat is készíthetünk, az 1,9 colos képátlójú TFT kijelző pedig egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú.

A Premini-IIS belső memóriája Memory Stick Duo memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető, és persze a készülék minden további nélkül képes zenék és videók lejátszására. A nagy teljesítményű lítiuom-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint 460 órás készenléti időt, illetve 140 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák