Connect with us

technokrata

Itt az LG legújabb mobilja: zene minden mennyiségben!

Kütyük

Itt az LG legújabb mobilja: zene minden mennyiségben!

Az LG által most bejelentett új mobiltelefon elsősorban fejlett zenelejátszási képességeiről ismerszik meg.


A keresztségben LG G932 nevet kapott újdonság hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilággal büszkélkedhet, ezenkívül pedig sztereóban szólaltatja meg a különböző csengőhangokat és teljes értékű zenei felvételeket. A készülék számára az MP3, a MID, az MMF és az AAC formátumú zeneszámok lejátszása sem okoz gondot, ráadásul a tervezők még dedikált zenelejátszó gombokról is gondoskodtak. A digitális fényképezőgép modul lelke ezúttal egy CMOS technológiájú képszenzor, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles, vagyis VGA felbontású felvételek készíthetők.

A divatos széthajtható kialakítású telefon csukott helyzetben 93 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 24 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 84 gramm. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű készülék 1,85 colos képátlóval rendelkező belső TFT folyadékkristályos kijelzője 128×160 képpontos felbontással bír, melyhez nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat társul. Ebben a kategóriában természetesen már színes külső kijelzőt is kapunk a pénzünkért: a kiegészítő TFT display 96×96 pixeles felbontású és 65.536 színt képes megjeleníteni.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatról, a 64 MB integrált memóriáról, a GPRS Class 10 kompatibilitásról, valamint az 1.050 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp