Connect with us

technokrata

Exkluzív: kémfotó a Siemens legújabb csúcsmobiljáról!

Kütyük

Exkluzív: kémfotó a Siemens legújabb csúcsmobiljáról!

Napvilágot látott egy kémfotó a Siemens egyik vadonatúj, jelenleg még készülőfélben lévő mobiltelefonjáról.


A nem túl jó minőségű felvételen a korábban Minos fejlesztési kódnevet viselt készülék látható, melynek végleges típusjelzése egyelőre ismeretlen. A kijelzőn Siemens X75 felirat látható, az LCD alatt pedig egy bizonyos Siemens FE75 típusjelzés látható, azonban jól értesült források szerint ez csupán egyszerű megtévesztés, mert a képen a sokak által várva várt Siemens S75 egyik első prototípusa látható.

A hagyományos kialakítású mobiltelefon újdonság 103 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 19 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 89 grammot nyom. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása sajnos még mindig csak 132×176 pixel, ami messze nem elegendő a részletgazdag képmegjelenítéshez, de legalább a színmélység 16-ról 18 bitre nőtt, ami ugyebár 262.144 színárnyalatot jelent. Sajnos a beépített digitális fényképezőgép felbontása sem növekedett, maradt a korábbi 1,3 megapixeles képszenzor.

A telefon fejlett zenelejátszó (MP3, AAC) alkalmazással rendelkezik, ezenkívül pedig a billentyűzeten még egy dedikált zenelejátszó gombot is felfedezhetünk, közvetlenül az ötállású navigációs gomb mellett. A készülék további specifikációi közül szólnunk kell még a 20 MB belső memóriáról, az RS-MMC memóriakártyás bővíthetőségről, a Bluetooth kompatibilitásról, az infravörös portról, valamint az EDGE adatátviteli technológiáról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák