Connect with us

technokrata

Egy újabb futurisztikus mobiltelefon!

Kütyük

Egy újabb futurisztikus mobiltelefon!

Az egyik nagy kínai mobiltelefon gyártó, a Bird, a francia Sagem segítségével egy igen csak nagy tudású új telefont fejlesztett ki.


A Bird D700 nevet kapott újdonság széthajtható kialakítással rendelkezik, és alaphelyzetben sokkal inkább hasonlít egy miniatűr digitális videókamerához, mint egy hagyományos mobilhoz. A telefonban egyébiránt egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, melynek optikája nem a hátlapon, vagy a fedlapon, hanem a bal élen található. Mondanom sem kell, hogy a kamera egyrészt vakuval, másrészt pedig mozgókép rögzítési lehetőséggel is fel van vértezve. A fényképeket és videókat a belső memórián kívül a bővítőhelybe helyezhető miniatűr TransFlash memóriakártyákon is el lehet menteni.

A vásárlók körében elsősorban vélhetően futurisztikus megjelenésével hódító Bird D700 kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, és akár kis hazánkban is használható. A képi megjelenítésről két kiváló minőségű folyadékkristályos kijelző gondoskodik, melyek színmélysége nem kevesebb mint 18 bit (262 ezer színárnyalat).

A Bird D700 további fontosabb specifikációi közé tartozik az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség, a beépített sztereó FM rádió, valamint a Bluetooth kontroller. A készülék várható ára sajnos egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp