Connect with us

A ˝legklasszabb˝ mobiltelefon: Nokia 6680

Kütyük

A ˝legklasszabb˝ mobiltelefon: Nokia 6680

A Strategy Analytics elemzése szerint a Nokia 6680 képkezelő okostelefon kategóriájában a legjobb 3G készülék.

A Strategy Analytics Fejlett vezeték nélküli laboratóriumának (AWL) zsűrije Londonban és Milánóban a nyugat-európai piacon jelenleg kapható négy vezető 3G készüléket rangsorolta.


Mindegyik készüléket négy szempont alapján vizsgálták: videofunkciók, felhasználói felület és bevitel, kijelző, valamint stílus/formatervezés. A Nokia 6680 okostelefon két kategóriában: a kijelző, és a stílus/formatervezés terén a legmagasabb pontszámot kapta a készülékek között, a felhasználói felület kategóriában pedig osztozott az első helyen. A Nokia 6680 volt az egyetlen készülék, amely mind a négy kategóriában átlag feletti pontszámot kapott.

˝Ez az elismerés alátámasztja a Nokia vezető szerepét a 3G terén˝ – mondta Joe Coles, a Nokia képkezelő termékeiért felelős igazgatója. ˝A Nokia 6680 olyan mérnöki mesterművet testesít meg, amely a rendkívül kifinomult technológiát egyszerű használhatósággal és kifejezetten vonzó megjelenéssel ötvözi. Az ilyen készülékek elterjedésének lesz az eredménye az, hogy az emberek élet-, és munkastílusa, kommunikációja, és szabadidejük eltöltésének módja fokozatosan megváltozik˝.

Kevin Nolan, a Strategy Analytics Fejlett vezeték nélküli laboratóriumának nevében megjegyezte: ˝Miközben a készülékgyártók olyan vonzó telefonok megalkotásán versengenek, amelyek elnyerik a 3G hálózaton elérhető multimédia használatában élen járó fogyasztók tetszését, a Nokia 6680 új mércét állított fel készülék használhatósága, mérete, illetve megjelenése terén˝.

A Nokia 6680 különösen a stílus/formatervezés kategóriában tett szembeötlő előnyre szert. Amikor a válaszadóknak a ˝legklasszabb˝ telefont kellett kiválasztaniuk a négy közül, 98 százalékuk a Nokia 6680-at jelölte meg. A felhasználók gyakorlatilag teljes egyetértésben nyilatkoztak elismerőleg a Nokia 6680 okostelefon kijelzőjének tisztaságáról, felbontásáról és világosságáról.

A felhasználók a felhasználói felület kategóriában a Nokia 6680 menürendszerét ˝logikusnak és egyszerűen használhatónak˝ találták. A Nokia 6680 kapta a legtöbb pontot a ˝Konfiguráció és a gyakran használt gombok használhatósága˝ és a ˝Szöveglehetőségek közötti váltás egyszerűsége˝ kategóriában. Mindkét zsűri rendkívül vonzónak találta a Nokia 6680 egyszerűen bekapcsolható kameráját. A jelentés szerint emellett a további képkezelő alkalmazásokat kipróbáló zsűritagokat a készülék teljes szolgáltatáskínálata is lenyűgözte.

A képek megosztásához készült Nokia 6680 képkezelő okostelefon sokoldalú funkciókészlettel rendelkezik, többek között két beépített kamerával, egy vakuval, a Nokia XpressPrint megoldással, a kamera bekapcsolását egyszerűen megoldó, aktív elcsúsztató mechanizmussal, valamint az akár 262.144 színárnyalatot is megjelenítő, világos kijelzővel büszkélkedik. Az okostelefon-funkciókat, így a naplót, a videó streaminget, az internetböngészőt, és az e-mailt 3G-szolgáltatások, például kétirányú videohívás és videomegosztás egészítik ki, így a Nokia 6680 rendkívül sokoldalú munkaeszközzé válik.

A Nokia 6680 képkezelő okostelefon már széles körben kapható Európában, a Közel-, és a Távol-Keleten.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom