Connect with us

technokrata

VW Golf GTI rajnogóknak szánt spéci mobiltelefon

Kütyük

VW Golf GTI rajnogóknak szánt spéci mobiltelefon

Volkswagen Golf GTI rajongók figyelem: megérkezett a Siemens S65 speciális, GTI Limited Edition változata!


A vadonatúj Siemens S65 modell külcsín és belbecs tekintetében egyaránt felvette a népszerű sportautó vonásait. A készülékházat méhsejtrács design és piros betétek, valamint méretes Volkswagen és GTI feliratok díszitik, a kijelzőn pedig GTI témájú grafikák és animációk láthatók, a speciális csengőhangokról már nem is beszélve. A Siemens S65 GTI Limited Edition mindössze 3.000 példányban készül, tehát a vásárlással jobb lesz sietni!

A telefon fontosabb specifikációi közé tartozik az 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, a 65 ezer színárnyalatú folyadékkristályos kijelző, valamint a 32 MB memória. A készülék kamerája négyszeres digitális zoom funkcióval rendelkezik, és nem csak álló-, hanem 15 képkocka/másodperc sebességű mozgóképek rögzítésére is képes. Az elkészített fotók és videók a telefon 132×176 képpontos felbontású, 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat) TFT LCD-jén tekinthetők meg és természetesen akár MMS-ben is tovább küldhetőek. A kamerához egyébként kiegészítőként külsőleg csatlakoztatható vaku is megvásárolható lesz.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes Siemens újdonság 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 98 grammot nyom. A GPRS kompatibilis, többek közt Bluetooth kontrollerrel is felvértezett Siemens S65 a gyártó szerint 6 órás beszélgetési, illetve 250 órás készenléti idővel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák