Connect with us

Villámgyors mobil Internet az Ericssontól

Kütyük

Villámgyors mobil Internet az Ericssontól

Az Ericsson és a 3 Scandinavia sikeresen bonyolította le a 3GPP 6. kibocsátásához szabványosított, továbbfejlesztett, központi irányú kapcsolat (más néven HSUPA) bemutatóját.

Ez az első alkalom, hogy kereskedelmi megoldásokon alapuló, élő WCDMA rendszeren telepített, továbbfejlesztett, központi irányú kapcsolatot mutattak be rádiókapcsolat alkalmazásával. A bemutató újabb bizonyíték arra, hogy az Ericsson vezető szerepet tölt be a mobil szélessávú és a WCDMA technológia területén.

A WCDMA első, forradalmi jelentőségű lépésével, a HSDPA-val a hangsúly az előfizetői irányú kapcsolat kapacitásának fejlesztésére és a bitsebesség növelésére tevődött. Az Ericsson azonban most a központi irányú kapcsolat továbbfejlesztését mutatta be. A bemutatott széles sávú mobilmegoldások közé tartozik az e-mailek letöltése 1,5 Mbps sebességen, az IP-alapú hangátvitel és az IP-alapú, kiváló minőségű videokonferencia. Az összes alkalmazás hatékonyan kihasználja mind a HSDPA, mind a továbbfejlesztett, központi irányú kapcsolat előnyeit. A rendszert jelenleg kiterjedt laboratóriumi és irányítási tesztelésnek vetik alá.

Az Ericsson WCDMA továbbfejlesztett, központi irányú kapcsolatát, más néven a HSUPA-t, a végberendezések piacra kerülésével egy időben vezetik be. A kezdeti végberendezések és PC-kártyák 2006 második felében jelennek meg a piacon, a készülékek pedig 2007 elejére várhatók. A WCDMA fejlődésével az Ericsson hű marad hagyományához, nevezetesen a jövőbeni igényeket is kielégítő, csúcstechnológián alapuló termékek szállításához.

Ez a legutóbbi bemutató újabb az úttörő 3G eredmények sorában. A 2004 októberében, Kínában megrendezett PT Expocomm kiállításon az Ericsson bemutatta a HSDPA megvalósításának első fázisát, amely 2005 negyedik negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba. Az év elején Cannes-ban megrendezett 3GSM Világkongresszuson pedig az Ericsson bemutatta a HSDPA megvalósításának második, 11 Mbps sebességű fázisát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő