Connect with us

Szélessávú Internet Nap – 2005. május 20.

Kütyük

Szélessávú Internet Nap – 2005. május 20.

Több ezer érdeklődőt várnak a szélessávú internet ünnepére a Millenáris Parkba.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Nemzeti Hírközlési Hatóság 2005. május 20-án rendezi meg a Szélessávú Internet Napot. A szélessávú internezést népszerűsítő egész napos rendezvény a szakma szoros összefogásával jön létre. A Millenáris Parkban megrendezésre kerülő esemény kommunikációjában és a programok lebonyolításában internet- és tartalomszolgáltatók, továbbá mobilszolgáltatók és informatikai cégek vesznek részt: az internetes szakmát az Euroweb, a GTS Datanet, az Interware, a T-Online, a UPC Magyarország és a Wiera, a tartalomszolgáltatókat a Barátságos Internet Fórum, az Index, valamint a Sanoma, az informatikai szektort az Albacomp és a Hewlett-Packard Magyarország, a mobilszolgáltatókat pedig a Pannon GSM és a T-Mobile képviseli.

A program részeként a Millenáris Parkban közel 300 szakember részvételével zajlik majd az IHM és az NHH által szervezett Szélessáv 2005. szakmai konferencia. A konferencián a kormányzati szervek képviselői részletesen ismertetik az IHM által szakmai vitára bocsátott Nemzeti Szélessávú Stratégiát. A piaci szereplők lehetőséget kapnak a stratégia megvitatására, továbbá a szélessávú elektronikus kommunikáció területét érintő szakmai kérdések – előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében történő – áttekintésére.

A Millenáris Park Fogadó épületében a piaci szereplők saját programjaikkal kapnak helyet és mutathatják be a nagyközönségnek a szélessávú internet nyújtotta számtalan érdekes és izgalmas alkalmazási lehetőséget. Az érdeklődők online stratégiai játékokban és virtuális utazásban vehetnek részt, társaloghatnak vagy csetelhetnek sztárvendégekkel, de lesz természetesen internetes oktatás, valamint kvízjátékok is. A parkban emellett többek között internet kávézó, szélessávú versenyautó-pálya, vetélkedők, szélessávú bűvészshow és nagyszabású koncertek is helyet kapnak. Az esti fellépők között szerepel a Neo, az Amorf Ördögök és a Balkan Fanatik. Az esemény részletes programja megtekinthető az eMagyarország honlapon.

A szélessávú internet népszerűsítésének jegyében idén az IHM és az NHH több eseményt is szervezett a szakma bevonásával. 2005. április 9-10-én Szélessávú Családi Hétvége zajlott a Nyugati téri McDonald’s étteremben, ahol érdekes vetélkedők keretében több százan próbálták ki a szélessávú internet adta lehetőségeket és mérték össze internetes tudásukat. 22.650 főt értek el a Nők Lapja Cafe-n indított Nyeremények szélessávon! szlogennel futó –internetes játékkal. 3478 fő vett részt játékukon április 25. és május 10. között.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő