Connect with us

Pannon GSM: akár 240 darab ingyen SMS!

Kütyük

Pannon GSM: akár 240 darab ingyen SMS!

A Pannon GSM 2005. május 16-tól az egységes, könnyen átlátható percdíjakat biztosító Pannon 50–1000 tarifacsomagjaihoz újra kínálja közkedvelt SMS80 szolgáltatását új előfizetők számára, akiknek ráadásul az első három hónapon keresztül ingyen nyújtja a kedvezményt, azaz összesen 240 darab ajándék SMS-sel köszönti őket hálózatában.

Május közepétől június 5-ig a Pannon 50-1000 csomagok előfizetői is élhetnek a djuice, illetve Praktikum ügyfelek számára már eddig is sikerrel kínált SMS80 csomag adta lehetőségekkel. Ennek bruttó 1.400 forintos havidíja ellenében 80 darab szöveges üzenetet küldhetnek bármely magyarországi telefonhálózatba – a kedvezmény felhasználását követően a tarifacsomagjuknak megfelelő, az aktuális tarifacsomag percdíjaival azonos összegért, így a Pannon 1000 tarifacsomaggal például mindössze 18 forintért folytathatják az SMS-ezést. Mind az SMS80, mind a Pannon 50-1000 csomagok havidíja teljes mértékben felhasználható, így felesleges kiadások nélküli, pontosan kiszámítható megoldást biztosítanak az előfizetők számára.

Az SMS80 csomag igen kedvező, bruttó 17,50 forintos SMS-árat kínál, azaz igen jelentős, a Pannon 50 csomag előfizetőinek például több, mint 50 százalékos megtakarítást jelent. Új ügyfeleinek most még ennél is vonzóbb ajánlattal szolgál a Pannon GSM: ők három hónapon keresztül havidíj nélkül vehetik igénybe az SMS80 szolgáltatást és az azzal járó havi nyolcvan ingyenes SMS-t. A csomagot minden új Pannon 50-1000 szerződés kötésekor automatikusan aktiválja a Pannon GSM.

A Pannon GSM tavaly nyáron indította útjára egységes díjazású tarifacsomagjait. A száz százalékban lebeszélhető havidíjú számlás előfizetések között a Pannon 50-1000 csomagok kínálják a piac legszélesebb választékát és számos esetben legkedvezőbb percdíjait. Az átláthatóság érdekében a hívások percdíja és a szöveges üzenetek ára megegyezik, ráadásul a díjak a csomagban foglalt percek lebeszélését követően sem emelkednek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom