Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilőrület: a férfi, aki napi 10.000 SMS-t ír!

Kütyük

Mobilőrület: a férfi, aki napi 10.000 SMS-t ír!

Egy indiai férfi meglehetősen furcsa módját választotta annak, hogy bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe.


Deepak Sharma az elmúlt hónapban nem kevesebb mint 182.689 darab rövid szöveges üzenetet küldött mobiltelefonja segítségével, és azt tervezi, hogy ezt a számot rövid időn belül 300.000-re fogja növelni.

˝Először még csak havi 50.000 SMS-t írtam, később aztán 113.000-re növeltem az üzenetek mennyiségét, az elmúlt hónapban pedig már több mint 182.000 SMS-t küldtem el. Ez azt jelenti, hogy naponta 6.000 üzenetet írtam a mobilomon, de ez még csak a kezdet: azt tervezem, hogy naponta 10.000 SMS-t fogok készíteni és így bekerülhetek majd a Guiness Rekordok Könyvébe˝ – nyilatkozta a fiatalember.

Sharma elmondta, hogy az SMS-eket rokonainak és barátainak címezi, akik egytől egyig mellette állnak és mindenben támogatják őt. ˝Eleinte nagyon haragudtam rá, de most már támogatom, és ahogy tudok, segítek neki, hogy sikerüljön a rekordteljesítmény˝ – mondta Pushkar Pandey, az egyik jó barát.

Sharma áprilisi mobiltelefon számlája egyébként 1.411 oldalból állt, de a rekordernek mégsem ment rá a gatyája a sok SMS-re, ugyanis kihasználta az Airtel mobil szolgáltató korlátlan SMS küldési szolgáltatását.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés