Connect with us

technokrata

1 forintos percdíj a T-Mobile-nál!

Kütyük

1 forintos percdíj a T-Mobile-nál!

A T-Mobile márka sikeres tavalyi bevezetését követően az újabb T-márkák magyarországi megjelenése a társaság előfizetői számára is előnyöket jelentenek.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei ugyanis május 14. és augusztus 31. között előfizethetnek a T-Percek csomagokra, amelynek havidíjas változata 2.500 forintért 2.500 percnyi beszélgetési lehetőséget biztosít. A hálózaton belüli vagy a Magyar Telekom előfizetőinek hívására felhasználható előfizetéses és Domino kártyás T-Percek csomagokkal ezentúl még egyszerűbb lesz a kapcsolattartás.

T-Percek előfizetéses perc-csomag
A T-Percek előfizetéses változata 2.500 forintos havidíj mellett 2.500 percet, azaz több mint 41 órányi beszélgetési lehetőséget tartalmaz. Kedvezményes időszakban a csomagban foglalt percek felhasználása esetén így egy percnyi hívás díja mindössze 1 forint.

T-Percek Domino kártyás perc-csomag
A T-Mobile a jellemzően kisebb forgalmat bonyolító Dominósok számára 1.200 forintos időszaki díj ellenében 600 percet tartalmazó T-Percek csomagot kínál. Ennek megvásárlásával és a percek felhasználásával a T-Mobile kártyás ügyfelei hétköznap éjjel és egész hétvégén rendkívül kedvező percdíjakkal mobilozhatnak.

Mindkét T-Percek csomaggal hétköznap 22-07 óráig, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon a T-Mobile magyarországi és a Magyar Telekom ügyfelei hívhatók. Az új kiegészítő csomagok előnye, hogy előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek esetén egyaránt bármely, a díjszabásban szereplő díjcsomag mellé választható. Kedvező az is, hogy az abban foglalt percek éjszaka és hétvégén tetszőleges arányban beszélhetők le, a percek nincsenek megosztva az egyes időszakok között. A T-percek számlázása a már meglévő tarifacsomaghoz igazodik, és a kedvezményes időszakban a jelzett hálózatokba irányuló hívás esetén elsőként az abban foglalt percek kerülnek felhasználásra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák