Connect with us

1 forintos percdíj a T-Mobile-nál!

Kütyük

1 forintos percdíj a T-Mobile-nál!

A T-Mobile márka sikeres tavalyi bevezetését követően az újabb T-márkák magyarországi megjelenése a társaság előfizetői számára is előnyöket jelentenek.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei ugyanis május 14. és augusztus 31. között előfizethetnek a T-Percek csomagokra, amelynek havidíjas változata 2.500 forintért 2.500 percnyi beszélgetési lehetőséget biztosít. A hálózaton belüli vagy a Magyar Telekom előfizetőinek hívására felhasználható előfizetéses és Domino kártyás T-Percek csomagokkal ezentúl még egyszerűbb lesz a kapcsolattartás.

T-Percek előfizetéses perc-csomag
A T-Percek előfizetéses változata 2.500 forintos havidíj mellett 2.500 percet, azaz több mint 41 órányi beszélgetési lehetőséget tartalmaz. Kedvezményes időszakban a csomagban foglalt percek felhasználása esetén így egy percnyi hívás díja mindössze 1 forint.

T-Percek Domino kártyás perc-csomag
A T-Mobile a jellemzően kisebb forgalmat bonyolító Dominósok számára 1.200 forintos időszaki díj ellenében 600 percet tartalmazó T-Percek csomagot kínál. Ennek megvásárlásával és a percek felhasználásával a T-Mobile kártyás ügyfelei hétköznap éjjel és egész hétvégén rendkívül kedvező percdíjakkal mobilozhatnak.

Mindkét T-Percek csomaggal hétköznap 22-07 óráig, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon a T-Mobile magyarországi és a Magyar Telekom ügyfelei hívhatók. Az új kiegészítő csomagok előnye, hogy előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek esetén egyaránt bármely, a díjszabásban szereplő díjcsomag mellé választható. Kedvező az is, hogy az abban foglalt percek éjszaka és hétvégén tetszőleges arányban beszélhetők le, a percek nincsenek megosztva az egyes időszakok között. A T-percek számlázása a már meglévő tarifacsomaghoz igazodik, és a kedvezményes időszakban a jelzett hálózatokba irányuló hívás esetén elsőként az abban foglalt percek kerülnek felhasználásra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom