Connect with us

Tovább gyorsít és terjeszkedik a T-Mobile

Kütyük

Tovább gyorsít és terjeszkedik a T-Mobile

A T-Mobile EDGE szolgáltatása újabb vidéki városokat hódított meg magának.

A T-Mobile 2003-ban elsőként vezette be a gyorsabb Internetezést, WAP használatot biztosító EDGE szolgáltatást és a főváros mellett idén újabb 33 városban teszi elérhetővé a legkorszerűbb GSM adatátviteli megoldást. A legnagyobb hazai mobilcég a tervezettnél hamarabb, május vége helyett mostanra 15 városra terjesztette ki EDGE hálózatát. A lefedett területeken így stabil kapcsolat esetén mobileszközökkel – telefon, kártyatelefon – az eddig megszokott érték többszöröse, akár 220 Kbps sebesség is elérhető.

Az EDGE kiterjesztése mellett a T-Mobile több városban GPRS szolgáltatásának adatátviteli sebességét is megnövelte, így az arra alkalmas készülékeken az eddigieknél másfélszer gyorsabban érhető el a WAP, az Internet, illetve használható az MMS. Mindkét adatátviteli megoldás fejlesztésével, a HotSpotok (WLAN) számának növelésével és a 3G szolgáltatás idei bevezetésével a T-Mobile minden ügyfele számára az igényeinek legmegfelelőbb megoldást kívánja nyújtani.

A T-Mobile EDGE szolgáltatása a következő városokban vehető igénybe: Balatonfüred, Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Pécs, Siófok, Szeged, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya, Veszprém.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom