Connect with us

technokrata

Névadó pályázatot hirdet a Vírus Híradó, a fődíj egy notebook

Kütyük

Névadó pályázatot hirdet a Vírus Híradó, a fődíj egy notebook

A Vírus Híradó pályázatot hirdet, melynek keretében nevet keresnek a portál figurájának.

„Az elmúlt két és fél évben igen nagy népszerűségre tett szert a Vírus Híradó, és a jövőben még szélesebb felhasználói kör számára szeretnénk információt, segítséget nyújtani az internetes fenyegetések területén” – mondta el Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. „A Vírus Híradónak vírustámadások esetén naponta több ezer látogatója van, és úgy gondoljuk, ennek a nagyszámú olvasónak számos ötlete lesz arra, hogyan nevezzük el „különbejáratú internetes szakértőnket” – tette hozzá Fórján.

A névadó verseny május 12-én kezdődik, és június 13-án zárul. A Vírus Híradó olvasói május 12. és június 1. között küldhetik el pályázatukat, melyek közül a tíz legjobbat zsűri fogja kiválasztani. A tíz legjobb névre június 2-től június 13-ig a Vírus Híradó oldalán lehet szavazni, és a szavazás eredménye fogja eldönteni, milyen nevet kap a Vírus Híradó figurája.

A nyertes névadó egy Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot kap ajándékba. További hat szerencsés pályázó VírusHíradós pólót, illetve három szerencsés Vírus Híradó olvasó egy-egy egész éves F-Secure Internet Security 2005, Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0, illetve Trend Micro PC Cillin Internet Security megoldást nyer.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák