Connect with us

Népszerű a Flynet

Kütyük

Népszerű a Flynet

Immár egy éve kínál a Lufthansa Légitársaság tengerentúli járatain nagysebességű Internet-hozzáférést az utasok számára.

A szolgáltatást a társaság a Connexion by Boeinggel közösen fejlesztette ki. Tavaly május 17-én indult útjára az a Münchenből Los Angelesbe tartó Lufthansa járat, amelynek fedélzetén az utasok először használhatták a FlyNet szolgáltatást. A társaság a világon elsőként vezette be a fedélzeti internetezés lehetőségét. Hogy még emlékezetesebbé tegye működésének első évfordulóját, a Lufthansa május 17-től 23-ig díjmentesen biztosítja gépein a FlyNet szolgáltatást.

Egy nemrégiben készített felmérés szerint a megkérdezett 625 utas 93 százaléka elégedett, vagy nagyon elégedett a felhők feletti Internet-szolgáltatással. A használók rendelkezésére áll a repülés ideje alatt mind a FlyNet saját portálja, amely friss híreket, utazási és vásárlási információkat kínál, mind a világháló, a Lufthansa partnerének, a Connexion by Boeingnek köszönhetően. Az utasok ezen kívül elektronikus levelezésüket is intézhetik, továbbá beléphetnek vállalatuk Intranet rendszerébe is. A hálózat és az utas saját hordozható számítógépe között vezeték nélküli WLAN technológia biztosítja a kapcsolatot. A FlyNet segítségével a Lufthansa üzleti utasai maximálisan hasznosíthatják a repüléssel töltött időt. Ha pedig lazítani szeretnének, a szórakozási lehetőségek teljes skálája szintén a rendelkezésükre áll.

„A visszajelzésekből kiderült, milyen nagyra értékelik a FlyNet szolgáltatást, különösképpen üzleti utasaink.” – mondta Thierry Antinori, a Lufthansa German Airlines a marketing és az értékesítés területeiért felelős alelnöke. Ezt támasztja alá az a felmérés is, amelyből kiderül: az utasok 85 százaléka szerint a jövőben a légitársaság megválasztását a fedélzeti Internet-hozzáférés megléte is befolyásolja majd.

A FlyNet immár minden második tengerentúli járaton hozzáférhető. Ez azt jelenti, hogy összesen 42 repülőgépet szereltek fel a szolgáltatáshoz szükséges szatellit-berendezésekkel. Az elmúlt hónapokban a szolgáltatást további ázsiai és amerikai egyesült államokbeli járatokra terjesztették ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő