Connect with us

technokrata

Műholdas TV nézés az LG új mobiljával

Kütyük

Műholdas TV nézés az LG új mobiljával

Az LG Electronics most egy kifejezetten televíziónézésre szánt új mobiltelefonnal rukkolt elő.


A keresztségben LG SB120 nevet kapott újdonság fel van készítve a műholdas DMB televízóadások vételére, és jár hozzá egy speciális kis állvány, melynek segítségével az asztalra helyezve akár mint egy hagyományos mini televíziós készülék is használható.

Az persze már más kérdés, hogy milyen közelről kell nézni a telefont, hogy a műsorok még élvezhetők legyenek, ugyanis a TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 2,2 colos képátlója legfeljebb csak a mobilok között számít nagynak. A display egyébiránt 240×320 pixeles (QVGA) felbontással és 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) büszkélkedhet. Természetesen a digitális fényképezőgép modul sem hiányzik a telefonból: a CCD képszenzoros kamerával maximum 2 megapixeles felbontású felvételek készíthetők.

Ez esetben rendkívül fontos, hogy a készüléken többek közt egy TV-kimenet is helyet kapott, így a műholdas DMB adások akár hagyományos nagy képernyős televíziókon is figyelemmel kísérhetők. Az LG SB120 ezenkívül fejlett multimédiás szolgáltatásokkal és MP3 lejátszó alkalmazással is el van látva, viszont az ára sajnos egyelőre még ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák