Connect with us

technokrata

3 megapixeles képeket lő a Samsung legújabb kagylómobilja

Kütyük

3 megapixeles képeket lő a Samsung legújabb kagylómobilja

A Samsung legújabb kagylómobiljában egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot.


A napokban zajló CeBIT Asia 2005 szakkiállítás keretein belül debütált Samsung SGH-P850 mind külcsínjét, mind pedig belbecsét tekintve komoly hasonlóságot mutat a márciusi hannoveri CeBIT-en bemutatkozott Samsung SGH-Z700-zal, azonban lényeges különbség, hogy az újdonságból kimaradt a 3G technológia.

A belül elhelyezett, TFT technológiájú fő LCD 240×320 pixeles felbontású, a 18 bites színmélység révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A külső kiegészítő display 96×96 képpontos felbontású és 65 ezer színű. A nyolcszoros optikai zoom funkciós integrált kamera segítségével maximum 2.048×1.536 pixeles felbontásban fotózhatunk, de természetesen a videófelvételi üzemmódról sem kell lemondanunk. Az elkészült felvételek a 90 MB-os belső memóriában, illetve miniatűr TransFlash memóriakártyákon tárolhatók el.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Samsung SGH-P850 csukott állapotban 96 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 27 milliméter vastag, tömege pedig mintegy 125 gramm. A további fontosabb specifikációk közé sorolható a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 támogatás, a hatvannégy szólamú polifonia, a SyncML kompatibilitás, az elektronikus levelezési kliens, a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatás, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az infravörös port, valamint a GPRS adatátviteli technológia. Az EDGE sajnos kimaradt a telefonból.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp