Connect with us

Girls on Tour – új online szolgáltatás a Sony Ericssontól

Kütyük

Girls on Tour – új online szolgáltatás a Sony Ericssontól

A Girls on Tour elnevezésű új weboldal többek között kulisszák mögötti felvételekkel, a női teniszmérkőzések legizgalmasabb eseményeivel, valamint a játék legnagyobbjai által személyesen rögzített telefonos hangüzenetekkel kínál egyedülálló tartalmat és élményeket.

A weboldalt további mobiltelefonos szolgáltatások egészítik ki, melyek révén a sportág kedvelői az események kellős közepén érezhetik magukat, bárhol legyenek is a világon.

“WTA Tour szponzorációnk kitűnő lehetőséget teremt számunkra, hogy a mobiltelefonos és internetes technológia segítségével egészen új élményeket kínáljunk a teniszrajongók számára – mondta Varga Mihály, a Sony Ericsson közép-európai marketing menedzsere. – Megpróbáljuk minél közelebb vinni a játékot és a sztárokat azokhoz az emberekhez, akik fizikailag ugyan nem lehetnek jelen, mégis szeretnének minél teljesebb betekintést nyerni a WTA Tour világába.”

A Girls on Tour a női tenisz legnagyobb sztárjait felvonultatva főként a Sony Ericsson WTA Tour eseményeire összpontosít. A weboldal három fő területe:

A színfalak mögött – Ha érdekli, hogy mi történik miután a világ legjobb teniszezői levonulnak a pályáról, itt belelapozhat a játékosok naplóiba, azaz egy fotó- és videokliptárba, amely a játékosok Sony Ericsson telefonjaival készített felvételeket tartalmazza.

Pillanatfelvételek – Professzionális fényképészek a legújabb Sony Ericsson beépített kamerás telefonokkal felszerelve dolgoznak a pályák mentén. Munkájuk gyümölcse mindenki számára inspiráló, aki szeretne jó képeket látni a mérkőzésekről.

Letöltések – A sztárjátékosok a világon elsőként közzéteszik saját telefonos hangüzeneteiket. Ilyen csengőhangoknak nehéz lesz ellenállni: a rajongókat a kívánt beállítás szerint Serena vagy Venus Williams, Amelie Mauresmo, Alicia Molik, Anastasia Myskina vagy más hírességek hangüzenete értesítheti a bejövő hívásokról. Képeik pedig letölthetők háttérképként vagy tapétaként.

További érdekesség az oldalon a Sony Ericsson WTA Tour folyamatosan frissített hírösszefoglalója, valamint a Tennis Challenge elnevezésű játék, melyben a látogatók felmérhetik a sportággal kapcsolatos tudásukat, és jegyeket nyerhetnek a lakhelyük közelében megrendezendő WTA-mérkőzésekre.

A Girls on Tour globális, angol nyelvű weboldal, amelyet további nyolc nyelven helyi tartalom egészít ki. A weboldal természetesen a továbbiakban tovább bővül majd, újabb és újabb területekkel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom