Connect with us

A Yahoo! a Nokia okostelefonokon belép a mobilvilágba

Kütyük

A Yahoo! a Nokia okostelefonokon belép a mobilvilágba

A Nokia Series 60 készülékekre a Yahoo! Internet szolgáltatások széles skáláját építik be.

A Nokia és a Yahoo! arról a megállapodásáról számolt be, melynek eredményeképpen több millió Nokia okostelefon-felhasználó a Yahoo! rohamosan bővülő Internet szolgáltatásai révén értesülhet majd a hírekről, szórakozhat, és tarthatja másokkal a kapcsolatot. A Yahoo! adatkommunikációs szolgáltatásai, például az e-mail, szórakoztató tartalmak, így a csengőhangok, háttérképek és letölthető játékok, valamint a Yahoo! Search for Mobile lesznek az első szolgáltatások, amelyek az iparágvezető Series 60 okostelefon platformon alapuló Nokia készülékeken elérhetők.


˝A mobil hálózatra csatlakoztatott életről alkotott elképzelésünk két alappillére az információhoz való hozzáférés, illetve a bárhol és bármikor létrehozható kapcsolat˝ – mondta Harry Santamäki, a Nokia Multimedia üzletágának stratégiai és üzletfejlesztési alelnöke. ˝A Yahoo!-val kötött megállapodásunk előremutató lépés az online életstílus elterjesztésében: a felhasználóknak mobiltelefonjukon ismerős módszert ajánlunk az Internet és a Yahoo! e-mail eléréséhez, ráadásul a tartalmak menet közben is letölthetők˝.

A Yahoo! alelnöke és ügyvezető igazgatója, Juha Varelius elmondta: ˝A felhasználók életében világszerte egyre nagyobb szerepet játszik a mobilkommunikáció, a Yahoo! és a Nokia új nemzetközi együttműködése pedig nagyszerű lehetőséget kínál az embereknek arra, hogy a Yahoo! Internetet a Nokia mobiltelefonon használhassák, és egy sor fontos szolgáltatást útközben is elérhessenek˝.

A Nokia az első, Symbian-alapú készülékeket gyártó vállalat, amely a Yahoo! szolgáltatásokat ilyen nagy európai és ázsiai piacon forgalmazza: a termékek Ausztráliába, Kínába, Franciaországba, Németországba, Indiába, Indonéziába, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Spanyolországba, és az Egyesült Királyságba is eljutnak. Az első, Yahoo! Internet-szolgáltatást tartalmazó Nokia készülékek a Nokia 6680, a Nokia 6681, és a Nokia 6630. A további készülékek nevét hamarosan nyilvánosságra hozzák. A Nokia 6680, Nokia 6681, és Nokia 6630 készülékek tulajdonosai a fent említett piacokon 2005 második félévétől kezdve tölthetnek le hasonló alkalmazásokat a hálózatról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő