Connect with us

technokrata

4 GB-os merevlemezes Palm PDA újdonság a jövő héten

Kütyük

4 GB-os merevlemezes Palm PDA újdonság a jövő héten

Újabb információk láttak napvilágot a palmOne hamarosan debütáló legújabb, merevlemezzel felvértezett PDA-járól.

A világ legnagyobb kéziszámítógép gyártójaként jegyzett vállalat egyes, magukat megnevezni nem kívánó források szerint május 18-án rántja majd le a leplet arról a bizonyos LifeDrive Mobile Manager névre keresztelt újdonságról, melyben többek közt egy 4 GB kapacitású mini Hitachi merevlemez, valamint egy Bluetooth, illetve Wi-Fi (802.11b) kontroller teljesít szolgálatot. A fejlett zenelejátszó funkciókkal és számos irodai alkalmazással ellátott újdonság ajánlott végfelhasználói ára 499 dollár, vagyis mintegy 97 ezer forint lesz.

A megfelelő számítási teljesítményről egy 416 MHz-es frekvencián üzemelő, Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor gondoskodik, arról viszont egyelőre nincsenek információink, hogy pontosan mekkora belső memória, illetve milyen memóriabővítési lehetőség kerül a kis masinába. A TFT technológiájú, érintésérzékeny folyadékkristályos kijelző egyébiránt 320×480 pixeles felbontással bír.

A palmOne LifeDrive Mobile Managerre nem a legfrissebb Palm operációs rendszer, a Cobalt, hanem az eggyel korábbi Garnet kerül fel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp