Connect with us

T-Mobile: SMS-ben fizethető az Interneten megkötött utasbiztosítás

Kütyük

T-Mobile: SMS-ben fizethető az Interneten megkötött utasbiztosítás

A QBE Atlasz biztosító és a T-Mobile közös fejlesztésének köszönhetően az interneten keresztül megkötött utasbiztosítás díja SMS-ben mobiltelefonnal is kifizethető.

Külföldön érték a biztonság, hiszen megfelelő biztosítás hiányában a legkisebb probléma esetén is komoly nem várt kiadásokkal számolhat az utazó. Eddig sokan idő hiányában vagy kényelemből nem gondoskodtak a biztonságról. Mostantól azonban a T-Mobile és a QBE Atlasz legújabb szolgáltatásával hosszas utánajárás nélkül, alig néhány perc alatt, akár közvetlenül az utazás előtt egyszerűen megköthető és megvásárolható a szükséges utasbiztosítás.

Az ország legnagyobb mobilszolgáltatójának ügyfelei május 6-tól a QBE Atlasz honlapján a szükséges fontosabb adatok megadásával kezdeményezhetik utasbiztosításuk megkötését. Az adatok rögzítését és a megrendelést követően a megadott mobilszámra érkező SMS tájékoztat a vásárlás részleteiről. Meghatározott összeg alatt az erre küldött bármilyen válaszüzenettel, az összeghatár felett a vásárlási kóddal erősítheti meg a díj kiegyenlítését.

A T-Mobile ügyfelei a biztosítást havi előfizetéses ügyfélként havi számlájukkal utólag, Domino kártyásként vagy a lehetséges limit átlépése esetén előre feltölthető m-com egyenlegükkel fizethetik ki. A kötvény megvásárlását ezt követően SMS igazolja vissza és szintén rövid szöveges üzenetben érkezik a kötvényszám. A kötvény az utazás során a kijelölt magyarországi határátkelőhelyeken – az utazás megkezdéséig, legkésőbb az SMS értesítést követő 15 napon belül – az átvétellel érvényesíthető. A kötvény átvehető továbbá Ferihegy 2/B terminálján és West Endben található IBUSZ irodában is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom