Connect with us

Megújult a Dunakanyar Internetes Kapuja

Kütyük

Megújult a Dunakanyar Internetes Kapuja

A Duna két partját virtuálisan összekötő Internetes kapu a Dunakanyar településeinek közös elhatározásából jött létre és szolgálja információval a régióba látogatókat és a régióban élőket már második éve.

Az üzemeltetők kiemelt feladatként napi hírek, cégkatalógus, turisztikai információk, programok, rendezvények publikálását tűzték ki célul. Az indulás óta tapasztalt folyamatos látogatószám növekedésnek köszönhetően a portál fejlesztője, a DunaWeb Kft. több hónapos előkészület után, 2005. május 5-én adta át hivatalosan a megjelenésében és szolgáltatásaiban megújult Internet felületet.

A portál megalapítása
A Dunakanyar Kiemelt Üdülőkörzet 72 települése részvételével 2001. június 15-én, az I. Dunakanyar Konferencián aláírásra került a Dunakanyar Charta. A chartában foglaltak megvalósítása érdekében a Pest megyei MTESZ koordinálásával „A Dunakanyar kiemelt üdülőkörzet turisztikai fejlesztési és marketing stratégiája, néhány promóciós eszköze” című projekt bemutatásra került 2002-ben a II. Dunakanyar Konferencián. A projekt részeként elkészült a Dunakanyar.hu Regionális Turisztikai és Információs Portál.

A Portál megújítása
Többek között kiegészítésre került a folyamatosan aktuális PROGRAMOK menüpont, melyhez mostantól e-mailben kérhető napi vagy heti program és hírlevél. A jegyzettömb segítségével mindenki összeállíthatja a saját programfüzetét a Dunakanyarban.

A részletes napi programinformációk mellett, a Dunakanyar régió gazdag programkínálatában való tájékozódást segíti az új FESZTIVÁLOK rovat, ahol időrendben, több hónapra előre kap tájékoztatás a látogató a több kisebb programot magába foglaló rendszeres regionális rendezvénysorozatokról.

Olvasói visszajelzések alapján felújításra került a mindenki által ingyenesen használható APRÓHIRDETÉS oldal, melynek sikerességet bizonyítja a számtalan napi friss bejegyzés. Az új SZOLGÁLTATÁS KERESŐ és KATALÓGUS oldalak nyújtanak segítséget a Dunakanyarban élők és idelátogatók szolgáltatás, szálláshely, vendéglátóhely megtalálásában, melyben cégek, vállalkozók vagy magánszemélyek már kedvezményes bruttó 5.000 Ft éves díjért elhelyezhetik bemutatkozó anyagukat. Ily módon lehetővé válik a folyamatos internetes jelenlét azok számára is, akik ezt eddig nem engedték meg maguknak.

Az újonnan megnyílt KÉPGALÉRIA folyamatosan kerül feltöltésre, az elhelyezett képanyag tükrözi a régió sokszínűségét, gyönyörű látnivalóit. A fiatal, iskolás célközönség számára megnyílt a DIÁKOLDAL rovat, ahol érdeklődésüknek megfelelően friss diákhírek, – programok, diákfórum, fényképgaléria és diák-önkormányzati információk várják az érdeklődőket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő