Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Dunakanyar Internetes Kapuja

Kütyük

Megújult a Dunakanyar Internetes Kapuja

A Duna két partját virtuálisan összekötő Internetes kapu a Dunakanyar településeinek közös elhatározásából jött létre és szolgálja információval a régióba látogatókat és a régióban élőket már második éve.

Az üzemeltetők kiemelt feladatként napi hírek, cégkatalógus, turisztikai információk, programok, rendezvények publikálását tűzték ki célul. Az indulás óta tapasztalt folyamatos látogatószám növekedésnek köszönhetően a portál fejlesztője, a DunaWeb Kft. több hónapos előkészület után, 2005. május 5-én adta át hivatalosan a megjelenésében és szolgáltatásaiban megújult Internet felületet.

A portál megalapítása
A Dunakanyar Kiemelt Üdülőkörzet 72 települése részvételével 2001. június 15-én, az I. Dunakanyar Konferencián aláírásra került a Dunakanyar Charta. A chartában foglaltak megvalósítása érdekében a Pest megyei MTESZ koordinálásával „A Dunakanyar kiemelt üdülőkörzet turisztikai fejlesztési és marketing stratégiája, néhány promóciós eszköze” című projekt bemutatásra került 2002-ben a II. Dunakanyar Konferencián. A projekt részeként elkészült a Dunakanyar.hu Regionális Turisztikai és Információs Portál.

A Portál megújítása
Többek között kiegészítésre került a folyamatosan aktuális PROGRAMOK menüpont, melyhez mostantól e-mailben kérhető napi vagy heti program és hírlevél. A jegyzettömb segítségével mindenki összeállíthatja a saját programfüzetét a Dunakanyarban.

A részletes napi programinformációk mellett, a Dunakanyar régió gazdag programkínálatában való tájékozódást segíti az új FESZTIVÁLOK rovat, ahol időrendben, több hónapra előre kap tájékoztatás a látogató a több kisebb programot magába foglaló rendszeres regionális rendezvénysorozatokról.

Olvasói visszajelzések alapján felújításra került a mindenki által ingyenesen használható APRÓHIRDETÉS oldal, melynek sikerességet bizonyítja a számtalan napi friss bejegyzés. Az új SZOLGÁLTATÁS KERESŐ és KATALÓGUS oldalak nyújtanak segítséget a Dunakanyarban élők és idelátogatók szolgáltatás, szálláshely, vendéglátóhely megtalálásában, melyben cégek, vállalkozók vagy magánszemélyek már kedvezményes bruttó 5.000 Ft éves díjért elhelyezhetik bemutatkozó anyagukat. Ily módon lehetővé válik a folyamatos internetes jelenlét azok számára is, akik ezt eddig nem engedték meg maguknak.

Az újonnan megnyílt KÉPGALÉRIA folyamatosan kerül feltöltésre, az elhelyezett képanyag tükrözi a régió sokszínűségét, gyönyörű látnivalóit. A fiatal, iskolás célközönség számára megnyílt a DIÁKOLDAL rovat, ahol érdeklődésüknek megfelelően friss diákhírek, – programok, diákfórum, fényképgaléria és diák-önkormányzati információk várják az érdeklődőket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés