Connect with us

technokrata

Hölgyek figyelem! Itt a Siemens újabb ESCADA divatmobilja

Kütyük

Hölgyek figyelem! Itt a Siemens újabb ESCADA divatmobilja

A Siemens egy újabb, ESCADA sorozatú különleges SL65-ös mobiltelefont jelentett be.


A most debütált új készüléket az ESCADA csábító szezonális illata, a Rockin´ Rio ihlette, és különlegessége a speciális gyöngyház lakkozás, mely a ráeső fénytől függően rózsaszín, lila, illetve arany színekben pompázik. A feltűnő megjelenésű telefonnal a Siemens szerint kiválóan lehet flirtölni és ismerkedni.

A Siemens SL65 Limited Edition ESCADA készülékhez egyébiránt három különböző hordszíj is jár: az egyiken édesvízi igazgyöngyök, a másikon ezüst gyöngyök, a harmadikon pedig cirkon kövekkel díszített ezüst ESCADA logó található. A mostantól megvásárolható új Siemens SL65 modell az ESCADA boltokban, néhány kiválasztott butikban, illetve a Siemens Internetes áruházában kapható.

Az exkluzív divatkészülék csak külsejében különbözik a hagyományos Siemens SL65-től, tudását tekintve mindenben megegyezik vele. A telefon álló- és mozgókép rögzítésére alkalmas, ötszörös zoom funkcióval ellátott beépített fényképezőgéppel rendelkezik. 65 ezer szín felbontású TFT kijelzőjén élethű minőségben jelennek meg a képek.

A felvételeket szöveggel és zenével kiegészítve küldhetjük el MMS-ben a világ bármely pontjáról, mivel a készülék háromsávos, és GPRS-en keresztül gyors adatátviteli lehetőséget kínál. Ha igazán egyedi stílusú mobiltelefont szeretnénk magunknak, a Siemens SL65 ESCADA-t többszólamú csengőhangok, logók és háttérképek segítségével személyre is szabhatjuk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp