Connect with us

technokrata

BEA platform telekommunikációs webszolgáltatásokhoz

Kütyük

BEA platform telekommunikációs webszolgáltatásokhoz

A BEA Systems bemutatta nagy teljesítményű, szabványokon alapuló hálózati hozzáférés-kezelő eszközét, a BEA WebLogic Network Gatekeeper-t.

„A telekommunikációs piac további bővülésével a távközlési szolgáltatók úgy őrizhetik meg versenyképességüket, ha bővítik következő generációs szolgáltatásaikat. Érdemes az új tartalmak, alkalmazások és szolgáltatások kialakításába az informatikai fejlesztők szélesebb körét bevonni. Mindehhez szükség van arra, hogy a távközlési cégek hálózataikat hozzáférhetővé tegyék az alkalmazás- és tartalomszolgáltató harmadik felek részére” – mondta a termék bemutatásakor Wai Wong, a BEA termékszervezésért felelős részlegének ügyvezető alelnöke.

A BEA WebLogic Network Gatekeeper több szintű feladatot lát el. Egyrészt a szolgáltatók által meghatározott szabályok betartatását biztosítja szabályvezérelt hálózati csatolók segítségével, melyek intelligens módon fontossági sorrendbe állítják és irányítják a forgalmat. Másrészt web-alapú távközlési szolgáltatásaival a külső partnerek olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokat hozhatnak létre, mint a szöveges üzenetküldés, hívás, helyi alapon működő szolgáltatások vagy számlázás. A harmadik féllel való partnerkapcsolat-kezelés révén pedig menedzselhetővé válnak a hálózathoz hozzáférő külső partnerek.

A BEA WebLogic Network Gatekeeper kulcsfontosságú alkotórésze a BEA WebLogic Communications Platform™ infrastrukturális termékcsaládnak, melyet a távközlési ipar számára fejlesztettek ki. A platformban található, az iparágban vezető BEA WebLogic SIP Server™, J2EE-alapú alkalmazásszerver, amely SIP kapcsolatfelépítési protokoll-támogatással (Session Initiation Protocol) rendelkezik. A BEA WebLogic Communications Platform segítségével a távközlési szolgáltatók mind több innovatív hálózati szolgáltatást nyújthatnak, például IP-alapú telefonálást, konferenciabeszélgetést, webes jelenlétet, azonnali üzenetküldést, „push-to-talk” (PTT, csoportos beszélgetés) szolgáltatást, játékokat, valamint egyéb, médiagazdag kommunikációs lehetőséget.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp