Connect with us

Nemzeti Sport a PannonW@P-on

Kütyük

Nemzeti Sport a PannonW@P-on

A magyar sportrajongók elsődleges hazai hírforrása, a Nemzeti Sport 2005 májusától a Pannon GSM WAP portálján, a PannonW@P-on is olvasható.

A napilap wapra optimalizált hírei színes, illusztrált formában jelennek meg a Pannon GSM előfizetők telefonján.

A PannonW@P már ismert szerkezetéhez igazodva a Sport menüpont alatt található Nemzeti Sport rovatban műfajok és sportágak szerinti csoportosításban találhatók a legfrissebb beszámolók, illetve a nap legfontosabb sporteseményeiről adott online közvetítések. Kiemelt helyet kapott a struktúrában a labdarúgás, amelyen belül a Bajnokok Ligája és a Magyar Bajnokság aktuális mérkőzései mellett a magyar válogatott szerepléséről, illetve a külföldi bajnokságok állásáról is tájékozódhatnak az előfizetők.

A futball mellett természetesen a legnépszerűbb csapatsportok, a technikai sportok és az egyéb sportágak (például a téli és egyéni sportok, az ökölvívás vagy a tenisz) is megtalálhatók a Nemzeti Sport WAP oldalon. Ugyanitt sportajánló rovat is várja a nézni, olvasni vagy éppen csinálni valóra vágyó felhasználókat, míg a nap legizgalmasabb eseményeiről folyamatosan frissülő híradásban online tudósítást ad a PannonW@P.

A mobil Nemzeti Sport ingyenes, illetve előfizetői rendszerben egyaránt böngészhető. A 48 óránál régebbi hírek külön költség nélkül, szabadon olvashatóak, míg a legfrissebb beszámolókhoz csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá. A Nemzeti Sport teljes tartalmára a PannonW@P-on, az oldalra való belépéskor fizethetünk elő: praktikusan sportágak, kategóriák szerint külön-külön, két hetes időszakonként igényelhető hozzáférés, a szolgáltatás az első belépéstől számítva öt napig ingyenesen tesztelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom