Connect with us

Kérem ne zavarjon! – üzeni a mobiltelefon SMS-ben

Kütyük

Kérem ne zavarjon! – üzeni a mobiltelefon SMS-ben

Ha azt szeretnénk, hogy szállodai szobánkban ne zavarjanak bennünket, egyszerűen kiakasztunk egy kis táblát a kilincsre: egy hasznos kis szoftvernek köszönhetően immár a mobiltelefonunk esetében is hasonlóképp járhatunk el.


A DoNotDisturb névre keresztelt alkalmazás teljesen automatikusan SMS-eket küld azoknak, akik hívását bizonyos számú csengést követően nem tudjuk, vagy éppen nem akarjuk fogadni. Ebben az SMS-ben egy általunk előre meghatározott szöveget küld a szoftver, például a következőt: ˝Ez egy automatikus válasz üzenet. Jelenleg sajnos nem tudom fogadni a hívását, mert elfoglalt vagyok. Kérem, hívjon vissza később. Köszönöm!˝.

A DoNotDisturb lehetővé teszi számunkra, hogy saját házirendet alakítsunk ki, vagyis, hogy megszabjuk, hogy minden egyes nem fogadott hívásra automatikus SMS küldés legyen a válasz, vagy esetleg csak egyes konkrét hívófelek kapjanak üzenetet. Az is megadható, hogy néhány hívófelet leszámítva mindenki kapjon SMS-t, vagy pedig csak a belföldi, avagy külföldi számokra menjen értesítés. A szoftver ezenkívül van annyira intelligens, hogy a minket többször felhívni próbáló személyeknek csak egy darab SMS-t küld, és nem annyit, ahányszor a hívófél megcsörget minket.

A szoftver jelenleg még csak Pocket PC Phone Edition készülékekre telepíthető fel, de hamarosan el fog készülni a Windows Mobile-os okostelefonokra szánt változat is. A JGUI által kifejlesztett DoNotDisturb ára 14,95 dollár, az ingyenes letölthető próbaverzió pedig maximum 3 darab SMS-t küld el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom